x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Operatiunea Ceata si fum Belgia – Impozit pe friptura la gratar

Belgia – Impozit pe friptura la gratar

de Corina Andriuta    |    04 Apr 2007   •   00:00
Belgia – Impozit pe friptura la gratar

Poluare, incalzire globala...Se topesc ghetarii, se schimba clima...Sunt concluzii si constatari pe care atat specialistii cat si unele guverne le afiseaza de o buna perioada de timp. Belgienii vor lupta impotriva incalzirii globale prin...impozitul pe gratar!

Conform ziarelor belgiene, citate de topnews.ru, impozitul pe gratar impus incepand cu 1 iunie, in Belgia, va salva lumea de la incalzirea globala. Conform noilor prevederi legislative, in Belgia, cine va dori sa faca un gratar la iarba verde sau in curtea casei va trebui sa plateasca un impozit de 20 de euro/gratar!

MOTIVE. Argumentele aduse de autoritatile acestei tari tin de poluare. Mai precis, conform calculelor facute, in procesul prajirii carnii la gratar, in atmosfera se emana 100 gr bioxid de carbon/gratar. Paradoxal, nici populatia nu a fost impotriva acestei decizii. In urma unui sondaj facut de autoritatile din regiunea Vallon, cei patru milioane de locuitori au fost de acord cu acest impozit, prin care sa se lupte impotriva schimbarilor climaterice. Banii obtinuti din impozitul pe gratar vor fi folositi in dotarea elicopterelor, pe care specialistii le folosesc, cu echipamente care vor depista sursele termice si noxele de bioxid de carbon din atmosfera.
  • Jurnalul Online
  • ×
    Subiecte în articol: operatiunea ceata si fum gratar