x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Operatiunea Ceata si fum Fostii colegi de gimnaziu ai lui Traian Basescu comenteaza suspendarea acestuia

Fostii colegi de gimnaziu ai lui Traian Basescu comenteaza suspendarea acestuia

21 Apr 2007   •   00:00

Fiecare si-a urmat drumul in viata, fara a mai avea contacte cu fostul lor coleg ajuns in varful politicii romanesti. Singura exceptie, mitingul electoral desfasurat in 2004 la Bacau. Ultimele evenimente din politica romaneasca nasc, si in randul fostilor colegi de gimnaziu ai lui Traian Basescu, pareri pro sau contra. Unii isi spun parerea, altii prefera, insa, discretia.

Cornelia Cojocaru, medic oftalmolog, spune despre fostul sau coleg de clasa, ca "era un baiat istet, vesel, bun camarad, dar care stia sa speculeze ce era important". Ziua suspendarii "a fost una trista", pentru ca are senzatia ca "se revine permanent in acelasi loc" in politica romaneasca.

Profesorul de engleza de la Universitatea Bacau, Lucian Popa, a fost surprins sa-l revada, peste ani, pe Traian Basescu ca om politic. La Referendum ar vota pentru repunerea acestuia in functie, dar adauga "din pacate", motivand ca "viata politica este saraca in personalitati ce ofera cat de cat incredere".

"A primit ce a meritat si, desi l-am sustinut puternic, nu l-as mai vota niciodata", declara categoric educatoarea din comuna Faraoani, Mariana Prutica.
"Nu a facut nimic pentru oamenii simpli si, mai mult, de cand a ajuns presedinte, i-a facut pe politicieni sa se certe intre ei, provocand degringolada, astfel ca nu se mai intelege nimic", a adaugat ea.

"Sperantele au fost mari atunci cand, in 2004, chiar certandu-ma in familie l-am votat, dar rezultatul este doar o Romanie ezitanta, umilita, cu oameni saraci si, ceea ce este mai important, fara perspective, cel putin imediate", spune Georgeta Cozma, profesoara in Bacau, pentru care Traian Basescu "este o mare dezamagire"..

Considerat de fostii colegi drept "cel mai bun prieten din copilarie" al lui Traian Basescu, fapt relevat chiar de acesta din urma la mitingul electoral din 2004 desfasurat la Bacau, Ion Martinas, inginer la Romtelecom, evita sa vorbeasca "chiar si un cuvant" despre actualul presedinte suspendat la Romaniei. (ROMPRES)
×
Subiecte în articol: operatiunea ceata si fum