x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Scandaluri de care nu scăpăm nici în 2010

Scandaluri de care nu scăpăm nici în 2010

23 Ian 2010   •   00:00
Scandaluri de care nu scăpăm nici în 2010

Ne-am săturat de aberaţiile lor, dar se pare că nu vom scăpa de ei nici în 2010: Dolăneştii, Mantea-Ţârdea, Monica Columbeanu versus toată lumea sau meteoristele media şi tot neamul lor cel zgomotos, se vor întoarce, se vor reîncărca şi ne vor stresa şi anul acesta.

Au ţinut prima pagină a tabloidelor luni la rând anul trecut şi au toate şansele să se extindă şi în 2010. Este vorba despre scandalurile anului, care intră în prelungiri. Aşadar, pot fi seriale mai lungi decât "Tânăr şi neli­niştit", decât "Dallas" sau "Sclava Isaura"? Da. Războaiele mioritice, care întrec orice producţie-fluviu. Numai că personajele nu sunt neapărat tinere, ci doar neliniş­tite şi, în plus, ofilite şi nechibzuite. Avem şi noi "Dinastia" noastră, dar în varianta "Dolănescu". Dacă până nu demult numele interpretului era sinonim cu muzica populară, acum o simplă căutare pe internet a regretatului artist duce inevitabil la pagini de război şi tărăboi.


CONTINUĂ, SE ADĂNCEŞTE ŞI SE AMPLIFICĂ

Dihonia a intrat pe nesimţite (vorba vine) în familia Dolănescu, o dată cu moartea celebrului cântăreţ de muzică populară. Şi-apoi să te ţii scandaluri pe... declaraţiile de avere! Zarva a degenerat şi a generat numai titluri ruşinoase: "Scandalul Dolănescu, un nou episod", "Scandal pe moştenire", "Scandal pe avere la «Happy Hour»", "Cum a pornit scandalul Dolăneştilor", "Scandalul dintre fraţii Dolănescu continuă", "Scandalul dintre fraţii Dolănescu ia o întorsătură tot mai urâtă", "Scandal la parastasul lui Ion Dolănescu", "Scandalul dintre Ionuţ şi Dragoş se amplifică", "Scandalul pentru avere continuă: vor să-l dezgroape pe Ion Dolănescu!", "Scandalul dintre cei doi fii ai regretatului interpret Ion Dolănescu se adânceşte".

Nu numai că s-au certat Ionuţ cu Dragoş, fiii artistului, dar şi mamele acestora - Maria Ciobanu şi Margherita Valenciano. Ei între ei. Ele între ele. Ei cu ele. Apoi s-au implicat şi au amplificat gâlceava sora lui Ion Dolănescu, fraţii acestuia, Cornelia Catanga, bunica lui Dragoş, ba chiar şi soţul iubitei lui Ionuţ Dolănescu! Apoi, cine şi ce-a zis: Dragoş despre Ionuţ, Ionuţ despre Dragoş, Maria Ciobanu despre Dragoş, Margherita despre Ionuţ, Margherita despre Maria Ciobanu şi viceversa. După ce s-au bălăcărit în familie, Dolăneştii au întors armele către realizatorii tv, care până nu demult le-au găzduit certurile. "Un nou scandal! Ionuţ Dolănescu sare la gâtul lui Măruţă." Se mai oferă cineva?!


N-ADUCE ANU' CE ADUCE COLUMBEANU
Chiar dacă ne-am săturat de ea ca de bancurile cu Bulă, după cum bine zicea Iulia Albu, nu vom scăpa de prezenţa sa prea curând. Campioana absolută a scandalurilor, autointitulata scorpie de la Izvorani, Monica Columbeanu, o ţine numai şi numai în ciondăneli, şi-o va mai ţine şi de-acum mult şi bine, fiindcă a demonstrat clar: nu e în stare să iasă în evidenţă prin nimic altceva.

După ce a lăsat-o pe Anna Lesko (sau mai bine-zis Lesko a lăsat-o să vorbească singură), după ce i-au fugit toate bonele şi toţi şoferii, madam Columbeanu s-a luat la ceartă cu presupusul tată, cu soră-sa, cu Oana Zăvoranu, cu Mihai Albu şi soţia acestuia, cu blonda lui Iri, ba chiar şi cu bietul băiat cu care a dansat pentru... imaginea ei.

Ultima "găselniţă" - scandalul SMS-uri­lor pe care zice că i le-ar fi trimis Voicu Pânzar. Cu o mică-mare dife­renţă: SMS-urile buclucaşe, despre care spunea Moni că i le-ar fi trimis fostul şofer, actualmente manechin, au circulat în celălalt sens. Adică au fost trimise de ea către fostul angajat, şi nu invers. În lipsă de proiecte (căci dacă ar avea o ocupaţie n-ar vorbi cu şi despre şoferi), Monica face turul televiziunilor pentru a mai trage nişte minciunele cum ar fi că-i forwardează SMS-urile lui Iri, iar acesta a spus că habar n-are de aşa ceva.
Aşadar, Monica face în continuare ce ştie mai bine: provoacă scandaluri în scop publicitar.


CIUPERCILE NECOMESTIBILE
Nu vom scăpa nici în 2010 de "ciupercile sexuale". Aşa ar putea fi numite acele dudui care apar ca ciupercile după ploaie, şi care nu se remarcă decât prin scandaluri sexuale. Care încearcă să se lipească de vreo vedetă de carton, fotba­list sau miliardar, pentru a ieşi şi ele în evidenţă. Blonda lui X, bruneta lui Y, n-au practic nici un nume. Sunt cunoscute doar fiindcă s-au pripăşit pe lângă vreun personaj mediatizat. A fost de-ajuns una să dea startul. Apoi au dat năvală şi alte fete cu spi­rit de turmă, care s-au agăţat de Lucian Mitrea, soţul şi impresarul Andreei Bănică, spunând c-au fost hărţuite. Sărutata la subraţ nu-l va lăsa nici ea atât de uşor pe Iri. Doar şi-a făcut publicitate pe spatele lui, şi i-a mers, au băgat-o în seamă televiziunile, aşa că are tot interesul să-l mai vâneze şi de-acum înainte. Câtă vreme non-valoarea, mediocritatea, penibilitatea sunt dătătoare de audienţă, scandalurile vor fi încă la mare căutare.


0-111777-jf20090130192318007.jpgSERIALUL ŢÂRDEA-MANTEA

Răfuiala Mantea-Ţârdea-fosta nevastă a atins apogeul penibilului. Dar pentru ei prea mult nu e niciodată destul. Pentru a menţine suspansul (şi implicit atenţia îndrepată asupra sa), Andreea când e, când nu e cu Ţârdea, ba îl vrea, ba nu-l lasă. De parcă nu era de-ajuns că se certau în paralel fosta nevastă şi fosta (de-acum) amantă, pe tema cine cui i-a furat bărbatul, cum a fost el sustras de sub pătura conjugală de parcă ar fi fost un obiect şi nimic altceva, şi-au dat ulterior cu părerea şi apropiaţii lor. Mult disputatul milionar întreţinut de părinţi mai pune şi el paie pe foc aducându-şi la intervenţiile televizate părinţii, fraţii, prietenii, rubedeniile.

Ca să se afle ce? Cine a zugrăvit apartamentul, câţi bani au cheltuit şi pe ce, câte linguri a luat fiecare când s-au despărţit etc. Mai grav este că Ţârdea şi fosta soţie s-au jignit ca la uşa cortului, iar singura care suferă va fi fetiţa lor, când va descoperi "etichetele" pe care şi le-au pus părinţii ei unul altuia.
● Mişcarea de rezistenţă

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă