x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Săcele - directorul sportiv al clubului, Ioan Şipoş, omorăt pentru o minge

FC Săcele - directorul sportiv al clubului, Ioan Şipoş, omorăt pentru o minge

de Pompiliu Kostas Radulescu    |    Ovidiu Ciutescu    |    03 Oct 2007   •   00:00
FC Săcele - directorul sportiv al clubului, Ioan Şipoş, omorăt pentru o minge

Directorul sportiv al FC Săcele a decedat, miercuri, in jurul orei 14.00, după ce a fost lovit in cap cu un obiect dur de trei romi aflaţi in faţa stadionului din Săcele.

Directorul sportiv al FC Săcele a decedat, miercuri, in jurul orei 14.00, după ce a fost lovit in cap cu un obiect dur de trei romi aflaţi in faţa stadionului din Săcele.

ASASINAT . Ioan Şipoş, in vărstă de 50 de ani, a fost atacat de către un grup de minori de etnie romă in momentul in care a mers să recupereze o minge pierdută de jucătorii formaţiei din liga a II-a in timpul antrenamentului de marţi. Din primele constatări se pare că a fost lovit in cap, in timp ce se afla dincolo de gardul de imprejmuire a stadionului. "Nu eram de faţă cănd s-a produs această tragedie. Noi am pierdut ieri o minge in timpul antrenamentului. Astăzi, in timp ce ne aflam la masă, domnul Şipoş a venit la stadion şi i-a văzut pe ţigani jucăndu-se chiar cu acea minge. Din ceea ce am inţeles, s-ar fi luat cu ei in gură. Unul dintre ei l-a lovit in cap şi a decedat. Păcat. Era aici de peste 20 de ani. A fost jucător, preşedinte, antrenor. Ce mai. Era omul responsabil cu toate. Ne găndim să amănăm inclusiv meciul programat in campionat la Cămpina, cu Poiana. Vă daţi seama, băieţii, toţi suntem distruşi. Cum e posibil să-i iei viaţa cuiva pentru o minge?", a declarat pentru Jurnalul Naţional Cosmin Bodea, antrenorul divizionarei secunde Precizia Săcele. Procurorul Tribunalului pentru Copii Braşov, Maria Teleki, a declarat că, "este vorba despre minori cu vărste cuprinse intre 14 şi 16 ani. Procurorii de la Tribunalul Parchetului pentru minori şi poliţişti s-au deplasat la faţa locului, la Săcele, pentru a incepe cercetările, dar deocamdată nu s-au putu preciza cu exactitate imprejurările şi cauza morţii". Şipoş a fost director sportiv la clubul de ligă secundă pănă in luna martie, cănd a fost avansat, iar in 1999 indeplinea funcţia de preşedinte la gruparea care purta numele de Precizia. FC Săcele ocupă in prezent locul 16 (din 18 echipe), după 7 etape, cu 4 puncte.

×
Subiecte în articol: sport săcele