x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Colecţii Colecţii Jurnalul Maria se preumbla: Colindele care îți vor umple sufletul de lumină

Maria se preumbla: Colindele care îți vor umple sufletul de lumină

20 Dec 2013   •   11:45
Maria se preumbla: Colindele care îți vor umple sufletul de lumină

În apropierea Crăciunului, Jurnalul National ti-a pregatit o apariţie specială, de sărbătoare: “Maria se preumbla”, un CD de colinde tradiţionale româneşti, colinde care ne reamintesc tuturor importanța valorilor spirituale, a profunzimii gândurilor bune și a frumuseții care stă adânc ancorată în credință.

Colinde clasice românești cu accente arhaice sau doar celebre versuri auzite în fiecare an în sânul familiei, sunt adaptate contemporan într-o manieră nemaiauzită până acum. Orchestra Academică Transilvană, Corul Capella Transylvanica și Corul de Copii ,,Junior VIP’’, din Cluj Napoca, vor fi cei care sub bagheta dirijorilor Anca Mona Mariaș și Cornel Groza alături de soprana Carmen Gurban, tenorul Tony Bardon, Cristian Hodrea – Bariton și compozitorul Cristian-Antoniu Bence-Muk, vor aduce în casele dumneavoastră bucuria şi pacea Sărbătorilor de iarnă.

Moş Crăciun, Aseară pe-nserate, Maria se preumblă, O, ce Veste Minunată!, Trei pastori, Sus la poarta Raiului, Steaua sus răsare, Colo sus pe lângă lună , În oraşul Vifleem, Noi în seara de Crăciun, Nouă azi ne-a răsărit, Sus la naltul cerului, Din an în an, Astăzi S-a născut Hristos sunt cele 14 colinde care vă vor umple sufletul de lumină.

CD-ul poate fi achiziţionat împreună cu Jurnalul Naţional de la toate chioşcurile de ziare, începând de luni, 23 decembrie, la preţul de 9,9 lei.

 

×