x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale 9 ani de Surprize - Andreea Marin BAnica are un alt chip

9 ani de Surprize - Andreea Marin BAnica are un alt chip

de Adriana V. Paduraru    |    28 Feb 2007   •   00:00
9 ani de Surprize - Andreea Marin BAnica are un alt chip

Andreea Marin Banica revine pe micile ecrane cu doua emisiuni de succes. Este vorba despre un format nou "Sub alt chip", dar si de cel de-al noualea sezon de "Surprize, Surprize".

In aceasta seara, de la ora 20:20, Andreea Marin Banica revine la TVR 1, cu un nou format de emisiune - "Sub alt chip". Dupa ce a condus cu brio timp de opt ani "Surprize, Surprize", Andreea Marin incepe un drum nou, adresandu-se unui public cu totul diferit fata de cel pe care l-a cucerit pana acum.

TEST. O data cu "Sub alt chip", Andreea va modera un talk-show unicat ce imbina fictiunea cu realitatea. Dileme morale, atitudini puternice, inovatie, decizii importante si consecinte sunt puse impreuna intr-un program deja celebru in cinci tari!

Emisiunea va testa pentru prima data pozitia vedetelor autohtone in luarea unor hotarari importante in situatii-limita. Ce ar face daca? Vedem astfel reactii care ne arata, fara perdea, caracterul unor oameni despre care pana acum credeam ca stim tot. "Sub alt chip" se va desfasura intr-un studio grandios realizat cu accente moderne, cu un public de peste 100 de oaspeti, in care protagonistii vor fi, de fiecare data, doua celebritati cu experienta de viata binecunoscuta publicului, cu realizari care ii situeaza pe primele locuri in ierarhie in domeniile lor. "Cu ajutorul meu, invitatii intra intr-o poveste ca intr-un scenariu de film, accepta sa le fie schimbata total identitatea si intra in jocul fictiunii ce se intrepatrunde cu realitatea. Cei doi intalnesc pas cu pas dileme morale si etice care ii obliga sa ia decizii in situatii complicate, uneori aflate la limita. Ceea ce e important sunt dezbaterile ce se nasc si care ne dezvaluie o imagine surprinzatoare a personalitatii care accepta jocul imaginatiei propus de mine. Exista si momente de interactiune cu publicul sau cu persoane speciale din viata invitatilor, care pot avea pareri diferite despre atitudinea celui pe care il cunosc de o viata", ne povesteste ea.
FICTIUNE
"Invitatii intra intr-o poveste ca intr-un scenariu de film, accepta sa le fie schimbata total identitatea si intra in jocul fictiunii ce se intrepatrunde cu realitatea. Cei doi intalnesc pas cu pas dileme morale si etice care ii obliga sa ia decizii in situatii complicate, uneori aflate la limita. Ceea ce e important sunt dezbaterile ce se nasc si care ne dezvaluie o imagine surprinzatoare a personalitatii care accepta jocul imaginatiei propus de mine"
Andreea Marin Banica
realizator TV

ANIVERSARE. Iar sambata, 3 martie, de la ora 20:10, Andreea reia "Surprizele". Noua vieti intr-un singur trup si suflet. Pentru bucurii fara sfarsit! Este ceea ce isi propune Anul 9 al Surprizelor, inca din prima editie. Todomondo, trupa care va reprezenta Romania anul acesta la Eurovision, va fi prezenta alaturi de indragita gazda Andreea Marin Banica si de simpaticul Gabriel Coveseanu. Veti afla secretele melodiei "Liubi, Liubi, I Love You" si surprizele traite de cei sase membri ai trupei. "Va astept pe 3 martie la Surprize, sa descoperiti schimbarile de bun augur. Ne veti gasi in casa noua, cu o echipa improspatata si cu idei frumoase, neexploatate inca", ne promite Andreea.

×
Subiecte în articol: arte andreea marin surprize