x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale 9595 - Monica Tatoiu vine la dr. Andrei

9595 - Monica Tatoiu vine la dr. Andrei

12 Oct 2006   •   00:00
9595 - Monica Tatoiu vine la dr. Andrei

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Romania, director general la una dintre cele mai cunoscute firme de produse cosmetice, va vorbi, in premiera, la emisiunea "9595", maine, 13 octombrie, despre relatia incordata pe care o are cu fiul ei. "Succes in cariera, esec ca mama" este una din concluziile la care a ajuns Monica Tatoiu, dupa ce a constatat ca are nevoie de ajutorul doctorului Cristian Andrei pentru a invata sa comunice cu propriul copil.

Pentru prima data, Monica Tatoiu, femeie-manager de succes, recunoaste plangand ca, in spatele banilor si succesului, stau mult prea multe ore, zile, luni, ani de munca petrecuti la firma, in strainatate, in detrimentul familiei... Isi da seama ca deseori succesul in afaceri inseamna esec in familie...

Cu toate ca este o femeie inteligenta si puternica, care are solutii la toate problemele afacerii pe care o conduce, Monica nu a descoperit calea unei comunicari armonioase cu propriul copil, un adolescent rebel de 12 ani.

PROBLEME
Monica Tatoiu a ales sa vorbeasca deschis despre familia ei, despre scolile foarte scumpe la care si-a trimis fiul, despre educatia pe care a vrut mereu sa i-o ofere; din pacate, baiatul nu apreciaza deloc ce-i ofera parintii, refuza sa invete, sa citeasca, sa comunice cu ei; mai mult, baiatul s-a mutat la subsolul casei familiei Tatoiu, alegandu-si camera cea mai izolata de restul casei, si-a mutat acolo toate lucrurile, calculatorul, play-station-ul si, in plus, le-a interzis parintilor sa intre in "camera lui".

×
Subiecte în articol: arte monica tatoiu