x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale 99 de secunde de bun simţ

99 de secunde de bun simţ

02 Sep 2009   •   00:00

Un concurs de clipuri video, cu durata de 99 de secunde, pe tema bunului simţ va avea loc la Festivalul de Film de la Sighişoara, ce se desfăşoară în perioada 17-20 septembrie şi are ca scop prezentarea peliculelor româneşti premiate anul trecut.



Participanţii sunt invitaţi să realizeze un film de 99 de secunde cu tema "bunul simţ - ce a fost şi ce a rămas din el, care mai sunt semnificaţiile respectului, bunei creşteri şi ale educaţiei în zilele noastre". Un juriu format din specialişti în cinematografie va desemna câştigătorul.

Realizatorul celui mai bun clip va fi recompensat cu un sejur de trei zile la Sighişoara. În plus, filmul va fi prezentat înaintea tuturor proiecţiilor din festival. Aşa că oricine are un punct de vedere despre bunul simţ este invitat să participe. Filmuleţele pe această temă pot fi trimise, până la 13 septembrie, pe adresa helga@sighisoarafilmfestival.ro, împreună cu numele complet, localitatea, adresa de e-mail şi numărul de telefon. Proiecţiile vor avea loc în sala Casei de Cultură "Mihai Eminescu", în timpul zilei, şi în Piaţa Centrală, seara. Intrarea e liberă.

×
Subiecte în articol: arte