x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Al doilea sezon de "Baronii" - Grupul Voua aniverseaza un sfert de veac

Al doilea sezon de "Baronii" - Grupul Voua aniverseaza un sfert de veac

de Adriana V. Paduraru    |    22 Feb 2007   •   00:00
Al doilea sezon de "Baronii" - Grupul Voua aniverseaza un sfert de veac

Grupul Voua se pregateste pentru aniversarea a 25 de ani de existenta. Drept pentru care si-au rezervat cateva surprize. Nu numai lor, ci si fanilor.

La 8 martie, grupul Voua implineste un sfert de veac. In 1982, de Ziua Femeii, membrii trupei proaspat infiintate isi sustineau primul spectacol de umor, muzica si poezie in fata studentelor de la Facultatea de Drept din Capitala. Era un grup format din 13 baieti, toti cursanti ai Institutului Politehnic Bucuresti. Potrivit liderului Adrian Fetecau, de-a lungul timpului nu mai putin de 75 de persoane au facut parte din grupul umoristic.

PREGATIRI. Pentru a marca aceasta cifra importanta din viata trupei, membrii ei s-au gandit sa-si faca niste cadouri. Atat lor, cat si telespectatorilor si spectatorilor, in general celor care le apreciaza munca. Astfel, una dintre surprize este lansarea unui DVD cu piesa "O matusa pierduta", dramatizare ce s-a bucurat de un real succes pe scena Teatrului "Nottara".

Al doilea cadou este inceperea unui nou sezon al serialului "Baronii", regizat de Dan Tudor. Sitcomul este o reflectare acida la adresa societatii romanesti actuale, reprezentand la scara, e drept redusa, toate moravurile noilor imbogatiti, dar mai ales ale "elitei" politice dambovitene. Exista insa si cateva mici modificari. In primul rand, episoadele nu vor mai fi difuzate in fiecare zi, de luni pana joi, precum in sezonul trecut. Ci in fiecare sambata si duminica. Astfel, debutul celui de-al doilea sezon va avea loc sambata, 3 martie, de la ora 20:00. Cei trei frati, Traian, Calin si Ion Carpanu (prefectul, primarul si respectiv seful partidului de opozitie din judetul Daramata), toti fosti securisti, aflati in rivalitate si mai ales intr-o permanenta lupta pentru putere, se vor confrunta de-acum cu probleme "europene", cum ar fi, de exemplu, interzicerea fumatului in locurile publice. Doar Traian si Calin sunt frati buni, cel de-al treilea, Ion, avand acelasi tata, nu insa si mama. De asemenea, telespectatorii de sex masculin vor fi rasfatati, intrucat vor aparea multe personaje feminine noi si mai ales apetisante. "Apar si fete noi si foarte frumoase. Motivul: prefectul isi schimba secretarele foarte des", spune Adi Fetecau.

SPECTACOL. In plus, grupul Voua pregateste o alta supriza. Mai exact, la 9 martie va avea loc un spectacol aniversar la care vor fi invitate toate persoanele care au facut parte, la un moment dat, din trupa.

×
Subiecte în articol: arte