x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Angela merge mai departe...

Angela merge mai departe...

de Jurnalul National    |    13 Dec 2007   •   00:00
Angela merge mai departe...

Iniţial programat pentru 20 decembrie şi reprogramat pentru 22 decembrie, concertul sopranei Angela Gheorghiu a fost amănat pentru a treia oară, pentru 14 februarie 2008

Iniţial programat pentru 20 decembrie şi reprogramat pentru 22 decembrie, concertul sopranei Angela Gheorghiu, de la Sala Palatului este urmărit de ghinion, intrucăt organizatorii au anunţat că mult aşteptatul spectacol a fost amănat pentru a treia oară, pentru 14 februarie 2008. Se pare că de vină sunt partenerii şi sponsorii implicaţi in acest eveniment, dar, dacă facem o revistă a presei, constatăm că soprana a mai fost ţinta unor acuzaţii de neseriozitate. Angela Georghiu are deja un renume in ceea ce priveşte "conştiinciozitatea" pe plan profesional, fiind cunoscut faptul că lipseşte deseori de la repetiţii. "Angela Gheorghiu a fost concediată de Opera Lirică din Chicago cu trei zile inainte de premiera operei "Boema" de Puccini, in care urma să cănte partitura eroinei Mimi, deoarece a lipsit de la majoritatea repetiţiilor", a declarat o purtătoare de cuvănt a companiei. "A lipsit de la şase repetiţii din zece, inclusiv repetiţia cu pian şi costume, şi ambele repetiţii cu orchestră. A ratat una dintre cele mai importante repetiţii cu orchestră, plecănd la New York fără permisiune, o incălcare directă a contractului său. Gheorghiu a refuzat, de asemenea, să participe la probele pentru costume pe care chiar ea le solicitase", a adăugat directorul instituţiei, William Mason, intr-o declaraţie de presă.

Cei care şi-au cumpărat biletele pentru concertul din decembrie au două opţiuni: ori să-şi ia banii inapoi ori să-l roage pe Moş Crăciun să le aducă, finalmente, spectacolul Angelei Gheorghiu!

×
Subiecte în articol: arte