x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1: cele mai complete programe de stiri si sport

Antena 1: cele mai complete programe de stiri si sport

02 Aug 2004   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA

Incepand de astazi, programele de stiri si sport ale Antenei 1 vor suferi cateva modificari: "Observatorul" de seara va dura pana la ora 20:15, ultimul sfert de ora fiind dedicat in exclusivitate iubitorilor sportului.
CRISTINA STAMATESCU

Cel mai amplu jurnal de pranz. Incepand de astazi, Observatorul de la ora 13:00, prezentat de Simona Gherghe, va dura o jumatate de ora si va fi cel mai complet jurnal de stiri de dupa-amiaza. Telespectatorii vor afla care sunt evenimentele petrecute pana la ora pranzului, dar si cele in curs de desfasurare: reporterii aflati pe teren vor tine la curent telespectatorii cu stirile "fierbinti" de la acea ora. Pentru ca inca este vacanta, telespectatorii vor afla care este starea drumurilor spre cele mai importante destinatii turistice, unde sunt amplasate radarele si cum va fi vremea. De asemenea, va creste ponderea stirilor sportive in jurnalul orei 13:00, pentru ca mai este putin timp pana la startul Olimpiadei si, de asemenea, a inceput Divizia A la fotbal.

Simona Gherghe va prezenta atat acest jurnal, dar si pe cel de la ora 17:00, timp de doua saptamani, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu sunt plecati in concediu.

DACA E 8 SEARA, E SPORT! Tot de astazi, telespectatorii Antenei 1 vor avea parte de un adevarat maraton de stiri: Observatorul de la ora 19:00 dureaza pana la ora 20:15, ultimul sfert de ora fiind alocat iubitorilor sportului. Ei vor putea urmari, asadar, cea mai complexa rubrica de stiri sportive: stiri din campionatul intern de fotbal transmis de catre Antena 1, dar si din alte sporturi, reportajele de culoare, anchete incendiare, declaratii la cald ale jucatorilor sau ale antrenorilor, scandaluri, dar si stiri mondene vor tine amatorii de sport cu sufletul la gura. Largirea spatiului de emisie este pentru cei doi prezentatori ai rubricii, dar si pentru echipa departamentului "Sport" a Antenei 1 o mare bucurie, dar, in acelasi timp, o mare responsabilitate. "Ne bucura ca spatiul alocat stirilor sportive s-a marit. Oamenii sunt din ce mai interesati de sport, de fotbal in special.

Dupa ce Antena 1 a facut o bucurie microbistilor achizitionand drepturile de difuzare a meciurilor din Divizia A si a rezumatelor celorlalte meciuri, iata ca acum venim cu alte surprize. Stirile noastre vor contine 90% fotbal, insa nici celelalte sporturi nu vor fi uitate", spune Cosmin Baleanu. "Pe parcursul intregii zile - incepand de dimineata devreme si terminand in miez de noapte - telespectatorii Antenei 1 vor fi conectati in permanenta cu stirile din sport prin intermediul rubricilor de specialitate din cadrul Observatoarelor si al transmisiilor in direct ale Diviziei A", adauga Vlad Ionescu.

OBSERVATORUL DE NOAPTE. Ultimul jurnal de stiri al zilei va fi difuzat la ora 22:15: un rezumat al celor mai importante noutati de peste zi, dar si cele mai importante evenimente care se aflau in curs de desfasurare la ora 19:00 vor fi prezentate pe larg in cadrul acestui Observator. Telespectatorii vor avea intalnire, timp de doua saptamani, la acest jurnal, cu Gabriela Vranceanu Firea, intrucat "titulara" postului, Letitia Zaharia, este plecata in concediu.

Emisiunea "Ce-am avut si ce-am pierdut", prezentata de Nicoleta Voica, va fi transmisa de la ora 23:00.

VEDETE IN CONCEDIU

Letitia Zaharia pleaca in Maroc. Letitia Zaharia, prezentatoarea Observatorului de la ora 22:15, este impreuna cu prietenul ei in Maroc, o tara pe care isi propusese mai de mult sa o viziteze. "In Europa am tot fost, asa ca anul trecut am hotarat sa depasim granitele continentului."

Alessandra Stoicescu ramane in tara. Ea va lipsi doua saptamani de pe micile ecrane. "Plec in vacanta, dar nu intr-o destinatie exotica, ci voi ramane in Romania si planuiesc sa vizitez orase si locuri unde nu am mai fost", spune vedeta Antenei 1.

Familia Berecleanu, in Alpi. Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu isi iau, din aceasta saptamana, la revedere de la telespectatorii Antenei 1 pentru doua saptamani. Prezentatorii Brigazii Mobile pleaca in concediu intr-o statiune din sudul Siciliei, dupa care vor ajunge in Austria, intr-o localitate langa Salzburg.

MIHAI GADEA REVINE

In Romania spunem de multe ori resemnati ca "…se intampla…" pentru ca tara noastra e tara unde evenimentele au, de multe ori, un final surprinzator. Aceste intamplari ne intriga, ne dor, ne nemultumesc sau ne socheaza pur si simplu. In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:00, timp de 60 de minute, la "Se intampla in Romania", Mihai Gadea si invitatii sai analizeaza, critica si observa probleme care se intampla si pe care nu le putem controla.

Probleme de ordin politic sau social, dar si greutatile pe care le intampina vedetele autohtone sunt cateva dintre subiectele abordate in aceasta emisiune.

Dreptul la imagine al persoanelor publice si faptul ca unele reviste de la noi incalca acest drept va fi un alt subiect prezent in emisiunea "Se intampla in Romania".
×
Subiecte în articol: sport arte stiri telespectatorii