x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Divertisment fara concurenta

Antena 1 - Divertisment fara concurenta

12 Aug 2004   •   00:00

Antena 1 are cele mai bune emisiuni de divertisment, aceasta este opinia telespectatorilor exprimata intr-un sondaj realizat, in luna iulie, de CSOP la cererea televiziunii din Baneasa.

Cifrele sunt relevante: 41,17% dintre cei intrebati au dat acest verdict, in timp ce Pro TV se situeaza pe locul al doilea, cu 35,88%. Si audientele confirma aceasta afirmatie: in zilele in care emisiunile saptamanale "Din dragoste", "Ciao, Darwin!", "Divertis" sau "Folclorul contraataca" au fost difuzate, Antena 1 a fost lider incontestabil in prime-time.

"Folclorul contraataca" este un exemplu edificator al faptului ca Antena 1 nu are concurenta la emisiuni de divertisment. Plasat in grila duminica la ora 20:00, inca de la prima editie din aceasta primavara, show-ul prezentat de Andreea Banica si Ionut Dolanescu i-a infrant la audiente pe baietii de la "Vacanta mare", care au "fugit" la ora 22:00. Urmatoarea emisiune "ingenuncheata" la capitolul audiente de "Folclorul contraataca" a fost "Teo, Andi si vedete de serviciu". Dupa numai trei editii, vedeta platita cu mai bine de 20.000 de dolari s-a refugiat joi. Cum grila de toamna va fi lansata in curand, Antena 1 pregateste telespectatorilor noi surprize la capitolul divertisment. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte