x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Incepe "Go"

Antena 1 - Incepe "Go"

21 Iul 2007   •   00:00
Antena 1 - Incepe "Go"

Un show cu sute de participanţi este pus in scenă, din 22 iulie, la ANTENA 1 şi va fi difuzat in fiecare duminică, de la ora 20:30. Ideea emisiunii "Go" ii aparţine lui Dan Negru, iar show-ul se anunţă a fi incă un mare succes marca ANTENA 1.


"Go" reuneşte proprietari de maşini foarte vechi din toata ţara, care participă la concurs insoţiţi de familie. După ce sunt supuşi unor probe spectaculoase, căţiva bravi competitori rămăn in finală şi au şansa să-şi schimbe maşina veche cu una nouă.


Regulament. Cei care se califică pe locurile următoare pot da, in schimbul unor obiecte de firmă nou-nouţe, vechituri din casă, dar care musai trebuie aduse in platoul emisiunii.


Nu mai puţin de 40 de maşini vechi, pline cu lucruri vechi (de la scaune, frigidere, ceasuri la geamantane şi oale), alături de proprietari şi susţinătorii acestora (familie, prieteni, colegi) s-au aliniat cu pancarde şi steguleţe pentru prima probă a concursului. Agentul special, o adevărată zănă a şoselelor, adică o domniţoară frumoasă şi cu mult sex-appeal, are un rol primordial in viaţa concurenţilor: ea va fi cea care va invărti "volanul" norocului, adică volanul care ii va elimina sau păstra in competiţie pe cei 40 de concurenţi. "Multe probe, multă distracţie, multe posibilităţi de căştig şi, nu in ultimul rănd, multe şanse, fiindcă intotdeauna oferim şi a doua şansă concurenţilor care pierd", declară prezentatorul show-ului, Dan Negru.

×
Subiecte în articol: arte