x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Noaptea judecatii

Antena 1 - Noaptea judecatii

de Adrian Vaduva    |    31 Iul 2008   •   00:00
Antena 1 - Noaptea judecatii

Iubitorii artelor martiale din Romania au motive de bucurie. Miine de la ora 23:00, Antena 1 va transmite in direct de la Constanta "Noaptea Judecatii", cea de-a doua gala de MMA (Mixed Martial Arts), organizata in Romania de Todd Medina si Raluca Sandu. Pasionatii acestui gen de lupte vor putea sa vada in cusca sportivi precum Catalin Zmarandescu (foto), Todd Medina, Alexandru Lungu sau Gary Goodridge. Fiecare partida va avea doua runde a cite cinci minute.



Iubitorii artelor marţiale din România au motive de bucurie. Mîine de la ora 23:00, Antena 1 va transmite în direct de la Constanţa "Noaptea Judecăţii", cea de-a doua gală de MMA (Mixed Martial Arts), organizată în România de Todd Medina şi Raluca Sandu. Pasionaţii acestui gen de lupte vor putea să vadă în cuşcă sportivi precum Cătălin Zmărăndescu (foto), Todd Medina, Alexandru Lungu sau Gary Goodridge. Fiecare partidă va avea două runde a cîte cinci minute.

Competiţiile de MMA s-au dezvoltat în SUA la jumătatea anilor ’90, atît din dorinţa luptătorilor de a demonstra care stiluri de arte marţiale sînt eficiete într-o luptă fără reguli, cît şi a spectatorilor care doreau să vadă lupte cît mai complexe, care să se desfăşoare atît în picioare cît şi la sol.

EVOLUŢIE. Deşi primele gale de UFC (Ultimate Fighting Championship) nu aveau reguli, categorii de greutate sau un timp limită, ulterior lucrurile s-au schimbat. Meciul se poate cîştiga prin: TAP OUT – abandonul adversarului, KO – knock out, TKO – knock out tehnic.

×
Subiecte în articol: arte