x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Ştefan Iordache, genial

Antena 1 - Ştefan Iordache, genial

de Jurnalul National    |    01 Noi 2007   •   00:00
Antena 1 - Ştefan Iordache, genial
Sursa foto: DRAGOS ROBATZCHI/

Corina Dănilă şi Ioan Isaiu vă invită vineri, 2 noiembrie, de la ora 20:30, la ANTENA 1, să trăiţi căteva ore speciale in compania genialului actor {tefan Iordache.

Corina Dănilă şi Ioan Isaiu vă invită vineri, 2 noiembrie, de la ora 20:30, la ANTENA 1, să trăiţi căteva ore speciale in compania genialului actor {tefan Iordache (foto).

In film a fost "unul dintre mai iubiţi dintre pămănteni". In realitate este unul dintre cei mai iubiţi actori romăni, marca unei generaţii de mari artişti şi un actor-rege care a cucerit marile scene din lumea intreagă. Aşa cum mărturiseşte in cadrul show-ului de vineri seara, actorul nu a avut dintotdeauna chemare pentru aceasta artă.

Născut şi crescut in cartierul Rahova intr-o familie de oameni simpli, {tefan Iordache visa de mic să devină medic. A dat admitere la medicină, dar a picat cu brio pentru că a primit nota... 0,45. Vineri seara la "Geniali" vom afla cum a ajuns {tefan Iordache să-şi ia adio de la Medicină pentru a deveni unul dintre cei mai mari actori romăni.

×
Subiecte în articol: arte