x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Un nou sezon "Din dragoste"

Antena 1 - Un nou sezon "Din dragoste"

de Cristiana Stamatescu    |    11 Sep 2007   •   00:00
Antena 1 - Un nou sezon "Din dragoste"

"Din dragoste" incepe cel de-al optulea an şi cel de-al 15-lea sezon la Antena 1 din 11 septembrie, de la ora 20:30. Adică de măine.

Pregătirile pentru inceperea unui nou sezon al emisiunii "Din dragoste" sunt in plină desfăşurare, redactorii citesc sutele de scrisori venite pe adresa emisiunii, cele mai multe venite din Dobrogea, Constanţa mai ales, locul unde a ajuns prima dată, după vacanţă, caravana "Din dragoste".


CAZURI. In prima ediţie a noului sezon vor fi prezentate poveşti de dragoste de la malul Mării Negre, poveşti incredibile, romantice, impresionante. Declaraţia "exotică" de dragoste a unui romăn pentru iubita sa, Safina, o turcoaică frumoasă de 23 de ani; bărbatul ii face o surpriză de proporţii, in timp ce ea era la un interviu de angajare. El apare cu o trupă faimoasă de dans turcesc din Constanţa, care dansează doar pentru Safina un dans tradiţional de nuntă, iar interviul de angajare se transformă intr-o petrecere, urmată de drumul spre... starea civilă.


O altă poveste de dragoste emoţionantă va fi prezentată tot măine; cei doi protagonişti, Mihaela şi Cornel, avănd in jur de 35 de ani, căsătoriţi de peste 11 ani, au trecut peste multe probleme impreună, cea mai gravă fiind moartea propriului copil, in urma unui accident de maşină. Nefericitul accident le-a răpit băiatul dar şi liniştea, sănătatea şi chiar locul de muncă; Mihaela suferă de depresie severă şi nu mai poate munci, iar soţul ei vrea să-i arate că iubirea ii poate ajuta să depăşească impreună această pierdere. Cornel s-a găndit că toată tristeţea poate fi depăşită dacă va scrie pe bileţele motivele disperării ei, dorul pentru copil, bileţele care vor fi puse in baloane cu heliu şi care vor zbura către cer... "Tristeţea se va duce pentru totdeauna o dată cu baloanele, numai iubirea va rămăne cu noi..." declară plăngănd Mihaela in timpul surprizei pregătite de soţ.


REACŢIE. "Aştept şi eu cu nerăbdare noul sezon «Din dragoste», ca toţi telespectatorii noştri", spune Mircea Radu. "Spun asta bazăndu-mă pe curiozitatea şi bucuria cu care am fost intămpinat in turneul incheiat de curănd. Chiar dacă intrăm in al optulea an, nu simt deloc oboseala - nici a emisiei, nici a colegilor mei, nici a mea. Despre cazul din prima ediţie, al lui Cornel, pot spune că este emoţionant şi revoltător... Este induioşător, pentru că nu poţi rămăne de piatră cănd un tată iţi spune despre copilul lui in vărstă de 8 ani că a murit intr-un accident de circulaţie... E revoltător cănd auzi, din gura tatălui, că şoferul care a dat cu maşina peste copil nu a păţit nimic, intrucăt avea relaţii in Poliţie...", a declarat Mircea Radu, prezentatorul emisiunii "Din dragoste", in timpul filmărilor.

×
Subiecte în articol: dragoste arte