x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Atelier deschis cu SCRIE DESPRE TINE

Atelier deschis cu SCRIE DESPRE TINE

13 Feb 2013   •   12:32
Atelier deschis cu SCRIE DESPRE TINE
“Care este prima ta amintire? Crocodilul de sub pat care imi mananca parintii.”

…si multe alte raspunsuri asemanatoare poti afla daca vrei sa vii la atelierul deschis Scrie despre Tine. Pentru ca am constatat ca e mai simplu asa, decat sa povestim intr-un text de 3 pagini cum lucram in acest atelier, va asteptam duminica 17 februarie de la ora 19.00 in mansarda JoinPoint, pe Arcului 8, unde antrenorii Sorin Poama si Vera Ion vin sa va provoace cu exercitii de scris si de actorie. Ce va putem spune pe scurt despre participarea la intregul atelier este ca: la inceput explorezi amintiri, scrii la liber si faci exercitii de actorie care iti antreneaza atentia si capacitatea de a observa si povesti lumea in care traiesti, iar la final ai scrisa o piesa de teatru bazata pe povestile tale, care apoi va intra in productie pentru a deveni spectacol.

Si pentru ca de saptamana viitoare intram in repetitii cu primele texte scrise in cadrul atelierului nostru, care vor fi prezentate in premiera in prima editie a Festivalului Scrie despre Tine (mai/iunie 2013), vom avea multe povesti si despre cum ajunge piesa ta sa fie jucata in fata unui public.

Pentru duminica, intrarea este libera si pana atunci daca vrei sa afli mai multe, documentarul alaturat va atasa si niste chipuri acestor cuvinte.
Inscrierile la atelier sunt deschise pentru noi grupe si primim oricand noi participanti. Pentru inscriere (la atelierul deschis sau direct la atelier), asteptam un mail pe scriedespretine@gmail.com. Mai multe detalii in legatura cu conditiile de participare aici.

” Oamenii isi comunica lucruri nu numai prin cuvinte, ci si prin felul cum se asculta, felul cum se privesc, felul cum interactioneaza, felul cum se ating, volumul vocii si cu ce energie isi spun unul altuia lucruri, prin atentia pe care si-o acorda.

Pentru a scrie o partitura care reda situatii de viata in complexitatea lor, incercam sa surprindem mai intai organic felul in care relationeaza oamenii. Cum se atrag, cum se resping, ce jocuri de putere au, ce ciocniri au loc intre ei, care e dinamica lor, cum se modifica unul pe altul.

Incepand cu 10 februarie, te poti inscrie oricand la atelierul Scrie despre Tine. Dupa ce am revazut si refacut timp de o luna metoda acestui atelier ca sa o putem adapta cat mai bine la cerintele participantilor, acum putem sa primim oricand noi inscrisi, si avem un program mult mai flexibil. Si pentru cine vrea sa testeze mai intai intr-un atelier deschis propunerea noastra, va asteptam… Va asteptam duminica 19.00 pe Arcului 8, in mansarda JoinPoint, la Lente cafe.” (Vera Ion, trainer)



×
Subiecte în articol: atelier scrie despre tine