x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ateliere pentru copii la Muzeul Ţăranului Român

Ateliere pentru copii la Muzeul Ţăranului Român

de Carmen Preotesoiu    |    03 Feb 2011   •   14:17

Muzeul Ţăranului Român organizează sâmbătă, 5 februarie, o nouă serie de ateliere cu artişti invitaţi. În cadrul atelierului de pictură, artistul Bogdan Herăscu îi va învăţa pe cei mici să transpună stările lor pe sticlă şi să îşi dea frâu imaginaţiei.

Potrivit comunicatului de presă trimis de MŢR, în cadrul atelierului, "copiii se vor simţi în posturi grave zugrăvindu-L pe Cel care i-a zugrăvit pe ei". Cursul va începe la ora 11:00. Pentru înscrieri, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon: 0726.237.376. Tot sâmbătă, de la ora 16:00, începe atelierul de cusut păpuşi de pluş, iniţiat de artistul Silviu Fologea.

Cu excepţia cusutului la maşină, copiii vor participa direct la procesul de producţie: vor alege tiparul, vor umple figurinele cu vatelină, vor picta materialul şi vor fixa accesoriile necesare înfrumuseţării păpuşilor.

Părinţii dornici să îşi înscrie copiii la acest atelier pot suna la numărul de telefon: 0721.023.501. Taxa de înscriere este de 15 lei pentru fiecare atelier.

×