x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Audiente - Antena 1 a avut cele mai bune emisiuni

Audiente - Antena 1 a avut cele mai bune emisiuni

14 Sep 2004   •   00:00

Cei mai multi romani s-au uitat duminica la programele Antenei 1. Televiziunea din Baneasa a fost lider de audienta atat intreaga zi, cat si in prime time.

In intervalul orar 19:00-23:00, ratingul inregistrat de Antena 1 a fost de 6,8%, inaintea Pro TV, care a avut 6,2%, "Folclorul contraataca", transmisa in intervalul orar 20:00-22:05, a realizat un rating mediu de 9,4%, pe intreaga populatie urbana, situandu-se pe locul intai in topul audientelor. Pro TV, cu filmul "Pagini fatale", s-a clasat pe locul al treilea, cu 5,8%, fiind invins si de TVR 1 (8,8%), care a transmis meciul de fotbal intre Dinamo si FC National. Antena 1 a fost, de asemenea, lider de audienta si la Observatorul de la ora 22:00, prezentat de Gabriela Vranceanu Firea, atat pe intreaga populatie urbana, cat si segmentul de varsta 18-49 de ani.

Nu in ultimul rand, telespectatorii au preferat "Recursul etapei" pentru a se pune la punct cu evenimentele din lumea sportului. Emisiunea prezentata si realizata de Ovidiu Ioanitoaia a fost lider atat pe intreaga populatie urbana (3% rating), cat si pe categoria de varsta 18-49 de ani (3,3%). (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte