x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale C.T. Popescu si-a reziliat contractul cu Realitatea TV

C.T. Popescu si-a reziliat contractul cu Realitatea TV

de Ramona Draghici    |    26 Ian 2007   •   00:00
C.T. Popescu si-a reziliat contractul cu Realitatea TV

Cristian Tudor Popescu (foto), directorul ziarului Gandul, a pus punct oricarui tip de relatie contractuala cu postul Realitatea TV, detinut de Sorin Ovidiu Vantu, pe fondul ultimelor declaratii din presa ale omului de afaceri, "cu implicatii, in forta, in politica". "Am incetat orice relatie contractuala cu postul Realitatea TV, in urma aparitiilor in presa ale domnului Sorin Ovidiu Vantu, care a facut declaratii angajante din punct de vedere politic. Nu comentez daca afirmatiile sunt adevarate sau false, daca ce spune este bine sau rau, insa denota implicarea sa, in forta, in politica", a declarat, citat de Mediafax, C.T. Popescu.

Acesta a specificat ca decizia sa nu are legatura cu modul in care s-a desfasurat colaborarea sa cu Realitatea TV, neavand nimic sa reproseze televiziunii. "Incetarea relatiilor contractuale a avut loc pe cale amiabila, fara reprosuri si penalitati", a precizat jurnalistul. Popescu a mentionat ca relatia sa cu postul operat de Realitatea Media va continua in aceleasi conditii ca si cu celelalte canale de televiziune, fara nici o relatie contractuala. In contractul jurnalistului era prevazuta realizarea saptamanala a emisiunii "Cap si pajura", impreuna cu Emil Hurezeanu, precum si prezenta in alte emisiuni.

Fara "cap si... pajura". Reprezentantul Realitatea TV a explicat ca emisiunea "Cap si pajura" nu mai face parte din grila postului, incepand din acest an. Ziarul Bursa a publicat in editia din 22 ianuarie un interviu cu Sorin Ovidiu Vantu, in care acesta l-a criticat dur pe presedintele Basescu si a declarat ca, dintre politicienii romani, ii admira pe Valeriu Stoica si pe Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: arte realitatea