x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Când digitalizarea devine artă.

Când digitalizarea devine artă.

15 Mai 2011   •   21:00
Când digitalizarea devine artă.

Trecatorii care au trecut joi seara prin Piata Universitatii au putut vedea cladirea Arhitecturii intr-o lumina noua. Fatada se crapa, elementele de decor se prabuseau, ferestrele se stingeau si se aprindeau intr-un ritm ciudat – totul pe un fundal sonor impresionant. Initiativa a apartinut Orange Romania, care a prezentat, astfel, o proiectie 3D spectaculoasa pe cladirea Facultatii de Arhitectura "Ion Mincu" din Bucuresti. In premiera in Romania, a fost proiectat cel mai mare continut video mapping 3D, cu ajutorul unor proiectoare HD de ultima generatie. Evenimentul, care a umplut zona de la fantani, a marcat o alta premiera importanta a Orange Romania, serviciul HD Voice.

Numaratoarea inversa pana la spectacolul de proiectie a inceput pe 10 mai pe www.orange.ro. Totodata, pe plasmele din oras si din statiile de metrou, un clip video de teaser a invitat trecatorii in Piata Universitatii sa ia parte la o experienta digitala unica. Anuntul a fost postat si pe pagina de Facebook a Orange Romania.

Acest eveniment de exceptie a venit sa sustina rolul Orange de "digital coach" promovat prin noua semnatura de brand: "Today changes with Orange". Orange si-a propus sa simplifice accesul clientilor la lumea digitala si sa ofere experiente de utilizare a noilor tehnologii la o calitate extraordinara.

Cei care nu au ajuns in Piata Universitatii au putut vedea spectacolul in direct pe telefonul mobil, prin serviciul TV Live de la Orange.

×
Subiecte în articol: arte