x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ce trasnai faceau vedetele in copilarie

Ce trasnai faceau vedetele in copilarie

01 Iun 2004   •   00:00

Cum azi e 1 Iunie ne-am gandit sa intrebam vedetele Antenei ce trasnai faceau in copilarie. Sa vedeti ce a iesit...

Letitia Zaharia, prezentatoarea Observatorului de la ora 22:00, la Antena 1, spune ca a fost un copil cuminte, ascultator, care nu a avut nevoie de mustruluiala ca sa puna mana sa invete. "O singura data insa am luat toate inelele mamei din aur si mi le-am pus pe degete, m-am incaltat cu pantofii ei cu toc si am hotarat sa ies "ca o printesa" in fata blocului", isi aminteste amuzata vedeta. O singura problema avea Letitia si anume ca nu putea tine mainile in jos, pentru ca ii cadeau podoabele, astfel ca, atunci cand a trebuit sa iasa pe usa, i-a cerut ajutorul mamei sa apese pe clanta. "Excursia mea s-a incheiat inainte de a incepe", mai povesteste ea.

In ciuda aspectului angelic, Sanda Nicola, prezentatoarea Observatorului de la ora 7:00, a facut o multime de boroboate. Inca de la 3 ani a dovedit ca e un copil cu personalitate, cand s-a dus, impreuna cu parintii si cu sora ei, la librarie, ca sa cumpere rechizite. "Am vazut in magazin o papusa intr-un carucior, jucarii care mi-au placut atat de tare, incat n-am vrut sa le mai dau inapoi. Si atat am plans ca vreau sa le pastrez, incat tata le-a platit si sora mea a ramas fara rechizite. L-am dat pe Popote - cum botezasem papusa - jos din carut, m-am asezat eu si i-am zis tatei sa ma duca acasa", isi reaminteste Sanda.

Miniona Simona Gherghe, prezentatoarea Observatorului de la ora 13:00, este mare amatoare de pepene verde. Ea a planuit impreuna cu o prietena sa fure un pepene de la un vecin: in timp ce prietena il tinea de vorba, ea urma sa fure, pe la spate, fructul. "Asa am facut, insa, de emotie, am trantit poarta dupa mine. Bineinteles ca m-a vazut si a facut o multime de vreme haz pe socoteala acelei intamplari", povesteste Simona.

Carmen Moise, reporterul Antenei 1, spune despre ea ca nu a fost un copil problema, numai ca a fost atrasa de pantofii cu toc ai mamei. "Mama mea nu a avut niciodata pantofi noi, impecabili, pentru ca eu ii gaseam inainte, ii incaltam si faceam parada modei pe scarile blocului. Inevitabil, ii zgariam, astfel ca intotdeauna pantofii cei noi deveneau "cei vechi"", spune Carmen.

×
Subiecte în articol: arte