x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cei care platesc cu ata

Cei care platesc cu ata

15 Sep 2004   •   00:00

Ce alege un om normal dezvoltat la cap intr-o seara de inceput de saptamana? Limbarita orgiastica a lui Dinescu invitat la "Nasul", calmul de englez sedat al lui Geoana invitat la Tuca sau pe tanti Tatu? Nu stiu daca e cazul sa mai suni un prieten sau sa intrebi publicul. Raspunsul e unul singur: da!

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

L-am vazut pe Huao aseara la "De trei ori femeie" (stiu ca nu se scrie asa, da’ ma lasi???). E un actor... cum as putea sa spun... foarte bun. Deci foarte, dar foarte bun! A, si inca ceva: acest Huao este un actor foarte bun. Acuma, cu Benedicta nu m-am prea prins. Pentru cititorii nostri care au deschis mai tarziu televizoarele, sa spunem ca Huao si Benedicta sunt protagonistii unui nou si pasionant serial pe Acasa. Ceva cu capsuni si zahar sau p-acolo pe undeva.

Doamna Tatu avea o fusta rosie care mi-a placut de-am innebunit - lucrul cel mai important din emisiune, dupa prezenta absolut fabuloasa a lui Huao (care, nu stiu daca ti-am spus, e un actor foarte, dar FOARTE BUN). Doamna Tatu l-a intrebat pe Huao cum se simte in Romania si Huao a zis "ca Acasa". Aici clipesc pisicher din ochi. Mi-am dat seama de acest joc de cuvinte, desi, sincera sa fiu, m-asteptam ca raspunsul lui sa dureze mai mult. Mult mai mult.

In fine, sa trecem peste. Pentru mine, Huao va ramane oricum un actor bun. FOARTE BUN. Nu acelasi lucru pot spune insa despre Benedicta. Imbufnata si artagoasa cand nu se dadea la camera, Benedicta nu-si putea reprima grimasele. Sa-i fi fost scarba? Sa se fi plictisit de circul asta in care a fost nevoita sa se antreneze o data cu lansarea in Romania a noii telenovele in care joaca? Sa fi vrut la mama ei? Nu stiu, dar cred ca si-a spalat multe pacate venind la emisiunea doamnei Tatu.

Ma rog, dupa ce doamna Tatu ne-a amenintat ca dupa pauza o sa-i vedem pe cei doi imbracati in costume populare romanesti (pe Huao cu clop si pe Benedicta - cu ie), am optat pentru un documentar misto pe Discovery.

Am revenit mai tarziu pe B1. Dinescu tocmai anunta sententios ca el injura in fiecare saptamana, dupa ce "Nasul" i-a reprosat ca nu se prea mai deda la astfel de acte suburbane. As fi fost curioasa in ce moment anume din saptamana prolifereaza Dinescu cuvinte obscene, locul exact si expresiile pe care le foloseste. Foloseste mereu aceleasi cuvinte sau mai are si altele? Nu de alta, dar eu scotocesc tot timpul dupa injuraturi. Criteriile? Sa fie melodioase si foarte sssssssuculente. Ce ziceti, domnu’ Dinescu, de un brainstorming cu injuraturi? Va tine? Pe mine da.
×
Subiecte în articol: arte huao