x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concert - Celelalte cuvinte, un sfert de veac

Concert - Celelalte cuvinte, un sfert de veac

de Alex Revenco    |    08 Dec 2006   •   00:00
Concert - Celelalte cuvinte, un sfert de veac

Spectacol aniversar cu casa inchisa. Toate biletele puse in vanzare pentru concertul de la TNB s-au epuizat. Dupa cum se stie, formatia oradeana isi aniverseaza un sfert de secol de existenta cu un concert, la 11 decembrie, la Sala Mare a Teatrului National.

Spectacol aniversar cu casa inchisa. Toate biletele puse in vanzare pentru concertul de la TNB s-au epuizat. Dupa cum se stie, formatia oradeana isi aniverseaza un sfert de secol de existenta cu un concert, la 11 decembrie, la Sala Mare a Teatrului National.

Spectacolul aniversar "Celelalte Cuvinte - 25 de ani" , organizat de Asociatia culturala romano-irlandeza, va dura trei ore si va fi cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente rock ale anului sustinute de un grup din Romania. Rockerii oradeni vor canta pe o instalatie de sunet de 20.000 de wati si promit un spectaculos show de lumini. Calin Pop, Marcel Breazu, Tinu Iovan, Tibi Pop si Ovidiu Rosu vor canta in principal vechile hituri care le-au adus consacrarea.

DOUA PIESE NOI. Ei vor interpreta piese de pe toate discurile Celelalte Cuvinte inregistrate pana in prezent, dar si doua compozitii noi, ce urmeaza sa apara pe noul album, preconizat sa fie lansat anul viitor. Intr-o remarcabila cariera de 25 de ani - fara compromisuri, grupul Celelalte Cuvinte a inregistrat urmatoarele discuri: Formatii Rock 8 (1/2 disc 1984), Celelalte Cuvinte (1987), Celelalte Cuvinte II (1990), Se lasa rau (1992), Armaghedon (1994), Vinil (1996), Ispita (1997) si NOS (2004).

PENULTIMUL. Concertul de la Bucuresti este penultimul din seria de concerte "Celelalte Cuvinte - 25 de ani" care s-a desfasurat dupa urmatorul program: 25.11 - Oradea, Teatrul de stat, 26.11 - Cluj, Casa de Cultura a Studentilor, 27.11 - Alba Iulia, Casa de Cultura a Studentilor, 01.12. - Sibiu, Club Stage, 08.12. - Buzau, Casa Tineretului, 09.12. - Constanta, Club "El Comandante", 11.12. - Bucuresti, Teatrul National, 17.12. - Timisoara, Club "The Note".

ARMAGHEDON. Evenimentul este sustinut de Banca Transilvania si are ca parteneri TVR Cultural, Sapte Seri, Jurnalul National, Mix FM, City FM, Maximum Rock, MetalFan, Print Division, Hotel Elizeu, Total Security, Cariere si dB Technologies. La concerte se vor gasi tricouri, alte materiale promotionale marca Celelalte Cuvinte si se va reedita albumul "Armaghedon" intr-o editie de lux limitata, pe suport CD. In ziua concertului (luni, 11 decembrie) de la ora 12:00, formatia Celelalte Cuvinte va sustine o conferinta de presa in clubul The Jack (Calea Grivitei 55), unde intrarea se va face pe baza legitimatiei de presa.
AMINTIRI
"Pentru noi, acest concert reprezinta multa nostalgie si o stare emotionala deosebita. Data spectacolului din Bucuresti este cea mai apropiata de actul de nastere al grupului Celelalte Cuvinte: 13 decembrie 1981. Atunci a avut loc primul nostru concert, la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara"
  • Calin Pop, solist vocal & chitara solo
  • Aniversare - Trei ani de Hades Records cu Afu-Ra

    Duminica aceasta, de la ora 21:00, in Fire Club, Hades Records, Urban Groove si Bring the Noise organizeaza primul concert Afu-Ra in Romania. Rapperul newyorkez va fi secondat pe scena de DJ True Cut, DJ-ul oficial al turneului european. Afu-Ra este recunoscut in toata lumea pentru concertele explozive, completandu-si rafalele de rime si beat-uri grele cu demonstratii de arte martiale.

    INVITATI. Pe numele real Aaron Phillip, rapperul american detine centura neagra in Tae Kwon Do si nu se sfieste sa-si etaleze talentul in timpul show-ului, transformand scena intr-un adevarat dojo. Pe langa afinitatea pentru arte martiale, reflectata si in numeroase piese, hip-hoperul este pasionat de sah si de lectura. In fine, comunitatea hip-hop autohtona are toate motivele pentru a nu rata show-ul din FIRE, cu atat mai mult cu cat Hades Records sarbatoreste trei ani de existenta pe piata muzicala underground. Cu acest prilej, pe scena din Fire Club vor urca Slim (Bulgaria) si 11 trupe Hades Records - Veritasaga, Funktastics, Dagga, KST, USM, Ad Litteram, Cast, BRG, Katana, Criss Blaziny, Interventii Lirice - intr-un maraton hip-hop ce va dura toata noaptea. (Raluca Grintescu)

    ×
    Subiecte în articol: culture club cuvinte celelalte cuvinte