x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concerte - Toamna se numara beat-urile

Concerte - Toamna se numara beat-urile

de Miruna Nicolae    |    02 Sep 2006   •   00:00
Concerte - Toamna se numara beat-urile

Recolta in materie de concerte si petreceri se anunta foarte bogata in luna septembrie. Este reprogramat concertul Dj Vadim, Paul Van Dyk revine in Romania, iar La Motoare urmeaza "Czech nights".

AGENDA. Astazi, 2 septembrie, de la ora 19:00, Shunk Predatorz inaugureaza Cabana Caprioara (Deva). De muzica se vor ocupa: Phisics, Mesmer, Hazee si Rapala. Intrarea este 10 RON. Cei care inca se mai afla pe Litoral vor avea sansa sa il asculte live pe David Vendetta. Petrecerea va avea loc joi, 7 septembrie, in Club XXI Mamaia. Vineri, 8 septembrie, la Green Hours, de la ora 20:30, va avea loc Electric Factor cu: Alex Harding, Lucian Ban, Eddie Neumann, Vlaicu Golcea, Dj Vasile si Tavi Scurtu. Pe terasa La Motoare, de la ora 21:00, vor concerta The Nihilists. Sambata, 9 septembrie, de la ora 21:00, urca pe scena de la Motoare Tata Boys. De la ora 23:00, Dj Vadim va concerta la White House. In deschidere sunt invitati: Khidja Clouds Society, MC Cogeamite Galigan si Tavi Scurtu. Un alt event este redeschiderea clubului Kristal, iar invitat special este Danny Tenaglia. Pretul unui bilet la intrare este 100 RON. Vineri, 15 septembrie, de la ora 22:00, la White House vor mixa Midaircondo, Aavikko si Todd Terje.

Intre 21 si 24 septembrie, la Bucuresti va avea loc a treia editie a "MultiSonicFest", un eveniment dedicat fenomenului "Fusion", ce ofera alternativa la ceea ce se poate asculta si vedea de obicei in salile de concert din Romania. Va fi jazz, electro, muzica Sufi, muzica noua experimentala, free-improv si dans. Sambata, 23 septembrie, Sala Agronomia va gazdui concertul Tiamat, show care face parte din turneul de promovare a celui mai nou produs discografic al trupei, DVD-ul "Church of Tiamat". Biletele variaza intre 55 si 65 RON. Luna se incheie cu revenirea lui Paul Van Dyk pe plaiurile mioritice. Evenimentul va avea loc vineri, 29 septembrie, la Sala Polivalenta.

×
Subiecte în articol: arte septembrie