x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CULTURA/MASS-MEDIA INFO - 28 august 2004

CULTURA/MASS-MEDIA INFO - 28 august 2004

28 Aug 2004   •   00:00
STEAUA A MAI ANIHILAT O "VICTIMA". Antena 1 a transmis joi seara meciul de calificare pentru Cupa UEFA dintre echipele Steaua si Zeleznik. Pe intervalul orar 20:00-22:00 de difuzare a partidei, Antena 1 a fost lider de audienta pe intreg publicul urban, inregistrand un rating de 7,8%. Intre aceleasi ore, Pro TV a transmis filmul "Victima periculoasa", cu care a inregistrat 5,2% rating (Sursa: TNS-AGB International).

ADOPTIE. Brad si Jennifer sunt nerabdatori sa adopte un copil. In ultimele luni, cei doi actori si-au manifestat dorinta de a deveni parinti, lucru evident din momentul in care Jennifer a hotarat sa renunte la rolul ei din miniseria de televiziune "Friends". Doug Pitt, fratele mai mic, a declarat saptamanalului britanic "Closer" ca vrea neaparat sa devina unchi.

GRILA. Din septembrie, Prima TV lanseaza trei show-uri noi: "70 Show", "Kensky Show" si "Hipnoza". Virgil Iantu, Ionut Chermenschi - readus la Prima TV - si Vlad Sterescu sunt moderatorii insarcinati cu ridicarea audientei emisiunilor. Grila de toamna pastreaza emisiunile consacrate deja: "Cronica carcotasilor", "Copiii spun lucruri trasnite", "Trasniti in NATO" si "Monica". (M.S.)

×
Subiecte în articol: arte