x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cultura modernă, cu Temişan

Cultura modernă, cu Temişan

de Cristiana Stamatescu    |    16 Ian 2008   •   00:00
Cultura modernă, cu Temişan


Anul 2008 se anunţă a fi la Antena 1 unul cu multe premiere în divertisment. Primul care va intra în scenă este Aurel Temişan, prezentatorul show-ului “Cultura modernă”. Emisiunea va fi difuzată în fiecare joi, de la 20:30.

DIVERTISMENT - La Antena 1, un format de succes


Anul 2008 se anunţă a fi la Antena 1 unul cu multe premiere în divertisment. Primul care va intra în scenă este Aurel Temişan, prezentatorul show-ului “Cultura modernă”. Emisiunea va fi difuzată în fiecare joi, de la 20:30.

 
“Cultura modernă” este o preluare a unui format internaţional de mare succes, care constă într-un concurs între oameni obişnuiţi cu talente diverse şi care, până acum, n-au avut posibilitatea să devină celebri. Fiecare dintre ei va încerca să-şi pună talentul în valoare atât pentru a lăsa o amintire frumoasă publicului Antenei 1, cât şi pentru a câştiga marele premiu – 16.000 de lei noi (160 de milioane de lei vechi) – pentru fiecare ediţie. Însă nu doar talentul este necesar pentru a băga în buzunar aceşti bani, ci şi perspicacitatea, pentru că fericitul câştigător va trebui să ghicească numele vedetei ascunse într-o cabină aflată pe platou. “Numele vedetei ascunse de privirile celorlalţi nu este cunoscut de nimeni, nici măcar de mine”, spune Aurelian Temişan. “Răspunsurile îmi sunt oferite prin intermediul unor bileţele, strecurate printr-o nişă. Pot să spun că m-am distrat pe cinste, mai ales că aceia care aleg să cânte trebuie să interpreteze live”, mai spune el.

 

“DA” SAU “NU”. Participanţii cântă, dansează, se dau peste cap, spun bancuri, fac şi numere de magie, totul pentru a-l îndupleca pe Temişan să pună o întrebare, două, vedetei aflate în ascunzătoare, întrebare care le poate da o idee despre identitatea ei. La rândul său, vedeta are atribuţii limitate, nu are voie să răspundă decât prin “da” sau “nu”. Oricum, identitatea ei nu va fi dezvăluită decât după ce toţi concurenţii îşi vor fi făcut numărul.

 

LIDER DE AUDIENŢĂ. “Cultura modernă” este un show internaţional, transmis în Italia de Canale 5. Show-ul s-a bucurat de un mare succes, având în medie o audienţă de 5.457.000 de telespectatori şi o cotă de piaţă de 29,94%, cifre care au poziţionat “Cultura modernă” săptămâni la rând pe primul loc în topul audienţelor.

 

 

PREMIERE DIVERTISMENT. La Antena 1 continuă premierele în divertisment. Foarte curând, Răzvan şi Dani îşi vor începe emisiunea matinală, iar în februarie Daniel Capatos va lansa un late night-show, producţii de anvergură pregătite de Antena 1 conform preferinţelor telespectatorilor din România.

×
Subiecte în articol: arte