x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Decor de jumãtate de milion de euro pentru “Câştigi în 60 de secunde”

Decor de jumãtate de milion de euro pentru “Câştigi în 60 de secunde”

de Cristiana Stamatescu    |    03 Apr 2011   •   14:03
Decor de jumãtate de milion de euro pentru “Câştigi în 60 de secunde”

Cel mai tare gameshow din lume, "Câştigi în 60 de secunde" se lansează pe 5 aprilie, în exclusivitate în România, la Antena 1. Premiul de 50.000 de lei este miza pentru care concurenţii licitează fiecare secundă, însă o parte dintre participanţi mizează pe şansă şi pe show. Este vorba despre invitaţii speciali ai lui Dan Negru, vedetele care au acceptat să-şi facă publică îndemânarea la "Câştigi în 60 de secunde".

Perfecţionist pânã la cele mai mici detalii, Dan Negru a supravegheat îndeaproape desfãşurarea proiectului. Astfel, doar pentru decorul emisiunii s-au cheltuit peste jumãtate de milion de euro, fãrã a mai pune la socotealã recuzita.

Inspirat din decorul emisiunii "Minute to win it", echipa de producţie a respectat în detaliu amenajarea platoului. Probele fiind dintre cele mai variate, concurenţii aveau nevoie de spaţiu pentru a se putea desfãşura în voie,aşa cã producãtorii nu au fãcut rabat de la calitate şi au ales un platou foarte mare şi spectaculos.

Pentru a câştiga marele premiu, concurenţii vor trebui sã depãşeascã 10 probe în care vor fi folosite exclusiv obiecte de uz casnic.

Telespectatorii pot urmări evoluţia celor mai indemanatici romani la Câştigi în 60 de secunde, incepand cu 5 aprilie, la Antena 1, de la 20.20.

La mai puţin de un an de la lansarea în Statele Unite, Antena 1 le aduce românilor cel mai tare gameshow din lume: "Minute to win it". Difuzat în SUA de NBC, "Minute to win it" este un concurs incitant, cu probe ingenioase, amuzante şi, cel mai important, contracronometru. Participanţii sunt oameni obişnuiţi care concurează individual şi care se luptă doar cu propriile limite şi cu timpul.



×