x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Despre cum te transporta televizorul si altele

Despre cum te transporta televizorul si altele

13 Sep 2004   •   00:00

Muciacias si muciacitos, m-am uitat pe A-caaa-saaaaa la Povestiri adevarate. Uau! Ce stiu astia, dom’le, sa se distreze, ce le mai au cu dansul din buric, cum mai misca din sandale, exhibitionistii dracu’! Daca eu una ma chinui de ceva vreme sa dau o definitie cat de cat de bun-simt acestui afurisit de concept de distractie, cred ca personajele pe care le-am vazut exhibandu-si adrenalina au reusit sa ma lumineze.

C(RAMPE) - LUIZA LUPU

Se aduc niste trupe, se aduc oameni multi, fete distinse ale peisajului mediatic romanesc (ca sa zic vorba aia!) si nu se lasa oamenii in pace. Adica cum ar veni, se antreneaza in dans. Isi lasa picioarele sa mearga unde vrea muschii lor. Daca se vrea, se renunta la sandale.

Se aduce trupa hai chiu (mari boieri, mari caractere!) si se pune sa cante un cantecel care sigur o s-ajunga hit. Cand am auzit ca melodia aia e in prima auditie, m-am simtit brusc binecuvantata si privilegiata, laolalta, sunt sigura, cu toti oamenii aia de acolo.

Ce-nseamna, domnule, televizorul asta! Te transporta in spatiu exact ca-n filmele sefe: apasand pe un buton. Pai, dom’ne, io eram acolo, daca ma-ntelegeti ce vreau sa spun! Dansam si io cu oamenii aia. Daca voiam, imi stingeam si io lumina-n camera ca sa fie inca si mai veridic. A zis trupa hai chiu ceva de gasca lor care nu poate sa stea linistita? Ptiiiiu! Parca eram si io din gasca. Iar Mihai (unu’ dintre cei doi pusti care canta cu gagica aia) a zis ca cica sa cant cu el, dar ca daca nu stiu cuvintele sa-l ajut cu palmele.

Dar desigur, Mihai! De care ai dori, o directa dreapta, un upercut sau direct o bastoarca? Te rog, anunta-ma si, sa moara Tzac si Pac, se revolva, iubitu’, ca tare mi-esti simpatic!

Pe urma, am asistat side-rata la o melodie misto de tot. Mi-am notat eu versurile, ca sa vi le dau si voua. Notati, va rog: "Te-am sunat aseara sa vii pe la mine/ Te-am sunat aseara sa vii pe la mine/ Te-am sunat aseara sa vii pe la mine/ Te-am sunat aseara sa vii pe la mine". Refren: "Te-am sunat aseara sa vii pe la mine/ Te-am sunat aseara sa vii pe la mine/ Te-am sunat aseara sa vii pe la mine/ Te-am sunat aseara sa vii pe la mine".

Strofa a doua (liniste acolo, in spate!): "Te-am sunat aseara sa vii pe la mine/ Te-am sunat aseara sa vii pe la mine/ Te-am sunat aseara sa vii pe la mine/ Te-am sunat aseara sa vii pe la mine". Pentru mai multe amanunte privind si alte versuri ale acestei melodii, rog a ma contacta pe adresa redactiei!
×
Subiecte în articol: arte sunat te-am aseara