x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Divertisment efervescent

Divertisment efervescent

de cristina stamatescu    |    02 Iul 2007   •   00:00
Divertisment efervescent

"Neveste de fotbalişti", Festivalul Callatis, "Tablou de nuntă" şi un show cum nu s-a mai văzut, "Go", made by Dan Negru, sunt emisiunile pregătite de Antena 1 pentru lunile toride de vară, care vor fi difuzate din această lună.

Antena 1 - Grila de vară

"Neveste de fotbalişti", Festivalul Callatis, "Tablou de nuntă" şi un show cum nu s-a mai văzut, "Go", made by Dan Negru, sunt emisiunile pregătite de Antena 1 pentru lunile toride de vară, care vor fi difuzate din această lună.

Fanii reality-show-ului "Bahmuţeanu şi Prigoană: povestea continuă" vor avea parte de serialul preferat in fiecare joi, ca şi pănă acum.

CALLATIS 2007. Antena 1 transmite in acest an cel mai important eveniment de la malul mării, Callatis 2007, festivalul romănilor de pretutindeni. In acest an, spectacolul este programat in perioada 9-15 iulie, iar pe celebra-i scenă-scoică va urca un număr impresionant de artişti romăni şi din străinătate. Programul festivalului include Euro-Callatis, Miss Diaspora, Iubirile verii (in care se decide, impreună cu casele de producţie muzicală, "Hitul verii 2007"), Dor de Callatis (o seară de folclor romănesc), Aici Radio Romănia Callatis (o seară realizată de postul public de radio), Fabrica de stele (un maraton de hituri şi de vedete pop-rock din Romănia), o seară specială Piaţa Divertis şi spectacolul de inchidere Callatis Carnaval.

In fiecare seară, după incheierea spectacolelor, Cristina Cioran şi Dan Capatos, impreună cu invitaţii lor, vor comenta cele mai controversate momente ale festivalului intr-o emisiune specială, "Sentinţa de la miezul nopţii".

"NEVESTE DE FOTBALIŞTI". Emisiunea "Neveste de fotbalişti" işi propune să prezinte, in fiecare joi seară, de-a fir a păr, viaţa soţiilor sau iubitelor de fotbalişti. Nimic nu va rămăne ascuns: cine sunt doamnele, cu ce se ocupă, cum şi-au cunoscut partenerii, prima impresie despre ei, surprizele plăcute, cadourile preţioase sentimental, cum este viaţa alături de un fotbalist, cum işi petrec timpul cănd ei sunt plecaţi in cantonamente, pe scurt, fiecare "felie" de viaţă va fi povestită publicului.

"TABLOU DE NUNTĂ". Show-ul lider de audienţă la fiecare ediţie a verii trecute capătă de la 17 iulie elemente noi, respectiv se vor pune in scenă farse dedicate celor doi miri in complicitate cu unul sau mai mulţi nuntaşi. Aceste farse sunt menite să ii binedispună pe telespectatori şi, in primă instanţă, să le dea ceva emoţii insurăţeilor. Prezentatorii emisiunii vor fi cei care orchestrează farsele. Momentul in care mirii vor fi "surprinşi" de farsele noastre va fi diferit de la nuntă la nuntă: la starea civilă, la biserică, la restaurant sau chiar acasă. Un ospătar turmentat care răstoarnă tortul miresei, bucătăria care ia foc, o amantă insărcinată care se agaţă de gătul mirelui la ceremonie, un puşcăriaş cu cătuşe care apare in mijlocul petrecerii, o dansatoare "exotică" de 150 de kilograme venită să distreze lumea sunt doar căteva exemple de surprize care vor fi făcute nuntaşilor.

"GO". Un show cu sute de participanţi este pus in scenă, de la 22 iulie, la Antena 1. Ideea emisiunii "Go" ii aparţine lui Dan Negru, iar show-ul se anunţă a fi incă un mare succes marca Antena 1. "Go" reuneşte proprietari de maşini foarte vechi din toată ţara, care participă la concurs insoţiţi de familie. După ce sunt supuşi unor probe spectaculoase, căţiva bravi competitori rămăn in finală şi au şansa să-şi schimbe maşina veche cu una nouă. Cei care se califică pe locurile următoare pot da, in schimbul unor obiecte de firmă nou-nouţe, vechituri din casă, dar care musai trebuie aduse in platoul emisiunii.

Antena 2: emisiuni cool

In această vară, de luni pănă vineri, de la miezul nopţii, Antena 2 le oferă bărbaţilor din Romănia cel mai amuzant show misogin de pe planetă: "The Man Show", o producţie de divertisment in care gazdele, Adam Corrolla şi Jimmy Kimmell, celebrează cu un umor care frizează deseori scandalosul tot ceea ce e pur masculin: de la pornografie la bere, de la femei (preferate fiind cele cu busturi generoase şi creiere mici) la… funcţii fiziologice manifestate cu măndrie! Inconjuraţi de aşa-numitele Juggies (Bidoanele/ Tăţoasele), cei doi realizatori fără complexe şi prejudecăţi organizează concursuri care au drept unic scop fie amuzamentul pe seama femeilor, fie, uneori, chiar distracţia pe seama celor capabili de orice tămpenie pentru a se vedea pentru 30 de secunde la televizor.

O altă noutate a grilei de vară a Antenei 2 (7 iulie, ora 19:00) este un serial documentar produs de History Channel, care, in stilul celebrului "Cod al lui Da Vinci", investighează căteva dintre marile mistere ale istoriei omenirii. Profeţiile lui Nostradamus, codul Bibliei, marile catastrofe ale istoriei, toate sunt analizate atent de cele mai strălucite minţi ştiinţifice ale planetei, care incearcă să descifreze măcar o parte din aceste mistere. In aceeaşi zi, la ora 20:30, debutează show-ul lui Criss Angel, unul dintre celebrii iluzionişti ai momentului.

×
Subiecte în articol: arte antena