x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Dynamo vine la Bucureşti!

Dynamo vine la Bucureşti!

de Sebastian S. Eduard    |    02 Oct 2014   •   12:20
Dynamo vine la Bucureşti!

Are o dexteritate incredibilă, reuşind pur şi simplu să uluiască vedete de la Hollywood cu numerele lui de magie. Miliardarul Richard Branson a făcut realmente o reverenţă în faţa sa după ce i-a văzut unul dintre spectacole, iar Lindsay Lohan nu şi-a mai găsit cuvintele după ce a fost levitată de pe un scaun. În 2011, a devenit membru al organizaţiei “The Magic Circle”, iar în 2012 fost ridicat la rangul de Associate of the Inner Magic Circle, în calitate de Silver Star for Performance. El este Dynamo şi în octombrie se va afla în România la invitaţia Discovery Channel, cu ocazia lansării celui de-al patrulea sezon al programului fenomen “Dynamo şi magia imposibilului”. Noul sezon al emisiunii va avea premiera luni, 20 octombrie, de la ora 22.00.

Cel mai captivant magician britanic al ultimului deceniu, Dynamo, a uluit publicul şi celebrităţile din întreaga lume cu iluzii de mari proporţii care au depăşit imaginaţia privitorilor, trucuri incredibile şi spectacole stradale. Magia l-a purtat pe Dynamo în toate colţurile lumii, iar în acestă toamnă soseşte şi în România! Fanii celebrului magician se vor putea întrece pentru şansa de a avea o întâlnire cu el la Bucureşti, pe 9 octombrie.

Dar ce se întâmplă în noul sezon? În cea de-a patra serie a emisiunii, telespectatorii îl urmează pe Dynamo în călătoriile sale prin L.A., San Francisco şi Paris şi, pentru prima dată, chiar în India, înainte de a se îndrepta spre Londra şi a reveni în nordul Angliei, unde a început de fapt povestea. De la vedete ale muzicii, la actori şi simpli trecători, reacţiile la numerele de magie realizate de Dynamo sunt contagioase. Acesta reuşeşte să uluiască pe oricine îi iese în cale. 
 

×