x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Editii speciale ale "Observatorului" cu ocazia alegerilor

Editii speciale ale "Observatorului" cu ocazia alegerilor

04 Iun 2004   •   00:00

Cum duminica, 6 iunie, este insemnata zi a alegerilor locale, la Antena 1 sunt programate, pe intreg parcursul zilei, emisiuni informative despre ce se intampla in Bucuresti si in principalele orase din tara la sectiile de votare.

Mai mult decat atat, reporterii de la "Observator" vor merge si in asezari uitate de lume, unde mijloacele moderne de transport nu au patruns inca, iar desemnarea liderului comunitatii reprezinta un eveniment cat se poate de important. Vedetele si reporterii Antenei 1 sunt cu totii angrenati in acest proiect de informare prompta si obiectiva a telespectatorilor, pentru ca orice eveniment legat de alegeri sa fie adus la cunostinta opiniei publice.

La inchiderea urnelor, seara, vor fi difuzate rezultatele unui "exit poll", in urma caruia se va afla cine a castigat alegerile locale 2004, care vor fi comentate de specialisti invitati in studioul "Observatorului". "Urmarind aceste editii speciale informative, telespectatorii vor sti totul despre alegeri. Cine, de ce, cum a castigat fotoliul de primar sunt intrebari care vor fi dezbatute pe larg in cadrul programelor de stiri. In fiecare minut vom demonstra ca suntem, cu adevarat, cel mai puternic jurnal de stiri din Romania", a declarat Vlad Petreanu, redactorul-sef al "Observatorului".

×
Subiecte în articol: arte