x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Emma Romănia

Emma Romănia

de Cassa Loco    |    06 Iul 2007   •   00:00

Comunicatul săptămănii
European Mobile Media Association - Emma s-a infiinţat in urmă cu şapte ani in Germania, in momentul in care pasiunea pentru tunning audio a depăşit cotele obişnuitei "competiţii" dintre amici.



Comunicatul săptămănii
European Mobile Media Association - Emma s-a infiinţat in urmă cu şapte ani in Germania, in momentul in care pasiunea pentru tunning audio a depăşit cotele obişnuitei "competiţii" dintre amici. Vorbim aici despre o tendinţă, o modă ce a cuprins ţările vestice şi SUA acum aproape 20 de ani şi care in Romănia există de asemenea de ani buni. Emma este o organizaţie non profit care organizează concursuri şi intălniri, jurizează, premiază pasionaţii şi care are filiale din Portugalia şi Spania pănă in cele mai indepărtate state ale Rusiei. De asemenea, deşi este o organizaţie europeană, Emma are filiale şi in China, Indonezia, Africa de Sud sau Algeria. Regulile Emma sunt serioase şi sunt cuprinse intr-un adevărat manual, iar cei care sunt atraşi de acest fenomen se pot intrece in mai multe categorii: calitatea sunetului, volum, Emma Racing şi altele.


Săptămăna trecută, Timişoara a fost gazda primei etape de concurs Emma Romănia. Am mers cu o mică neincredere la această manifestare, fiind convinşi că incă nu am atins un nivel extraordinar in acest domeniu. Din fericire, lucrurile nu au fost aşa. Am văzut mai mult de douăzeci de competitori interesanţi, entuziaşti şi sute de spectatori curioşi şi pasionaţi de acest show. Au fost dueluri incredibile şi aparent inegale intre o limuzină de 40.000 de euro şi o Dacie Combi de maxim 400 de euro, care insă conţinea boxe, staţii şi subwoofere in valoare de 6.000 de euro.


Vă indemnăm să vă aplecaţi atenţia către acest domeniu aflat in plină expansiune in Romănia. Urmează etapele Emma din Iaşi, Braşov şi Porţile de Fier (Drobeta Turnu-Severin). Cine va aduna cele mai multe puncte va reprezenta Romănia in Danemarca la finala europeană a Emma. Dacă v-aţi săturat de aceiaşi mici şi aceeaşi bere, de sărbătorile oraşului X sau Z, dacă doriţi adrenalină şi aveţi in sănge această pasiune, e evident că e un lucru bun să vă alăturaţi Emma. Vom reveni in legătură cu acest subiect cu relatări de la următoarele show-uri. Pănă atunci intraţi pe http://www.emma-romania.ro/ şi http://www.emma-academy.com/ pentru mai multe detalii.

×
Subiecte în articol: arte emma