x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Festival - Incubus, Prodigy & The Cult, la Coke Live

Festival - Incubus, Prodigy & The Cult, la Coke Live

de Alex Revenco    |    01 Mai 2007   •   00:00
Festival - Incubus, Prodigy & The Cult, la Coke Live

În zilele de 23 şi 24 iunie, compania Events organizează prima ediţie a Festivalului Coke Live, unde zeci de formaţii din străinătate şi din ţară vor evolua pe scena principală, pe scena mobilă şi în cortul dance.

Coke Live Festival se va desfăşura pe o arie de aproape 40.000 mp pe insula de pe Lacul Morii şi în zona corespondentă de pe ţărmul lacului. Potrivit organizatorilor, "pe scena principală de pe insulă vor urca The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult, Backyard Babies, Ill Nino, Nick Olivieri & Mondo Generator, alături de trupe româneşti precum Iris, Vama, Viţa de Vie, Direcţia 5, AB 4, Zob, E.M.I.L., Luna Amară, Kumm, Grimus, Trooper, Coma, Nişte băieţi şi Danger. Pe aceeşi scenă, dar şi în cortul pentru muzică dance vor evolua Vanilla Ice, Tom Novy Feat. Lima, Chris Lake, Super 8 & Tab, DJ Agaric, dar şi artişti români remarcaţi în cluburile bucureştene: Raresh, The Model, Vania, Seb, Gojira, Marika, Thornado, Sheeva sau C- Zar". Pe ţărm va fi amplasată o scenă mobilă, unde prin programul "Manifest Yourself" 12 trupe româneşti debutante vor avea şansa să se afirme. Concertele se vor desfăşura între orele 12:00 şi 4:00 dimineaţa, iar în cortul dance, "activitatea" va începe la ora 22:00 şi va ţine până în zori.

Un bilet de week-end, care oferă acces la manifestările de pe întreaga durată a festivalului, costă 134 RON. Camparea este asigurată cu 35 RON/cort pentru întreg week-end-ul. Biletele vor fi puse în vânzare în reţeaua magazinelor Diverta şi la www.ticketpoint.ro începând cu data de 4 mai 2007. Biletele achiziţionate online vor fi livrate în maximum zece zile lucrătoare de la data comenzii sau la adresa cumpărătorului sau la cel mai apropiat magazin Diverta. Biletele la tribuna VIP de pe insulă pot fi achiziţionate numai pe bază de comandă la numărul de telefon + 40.21.311.50.63 la preţul de 284 RON.

SUNET DE 300.000 W
Scena principală de pe insulă măsoară peste 300 mp, fiind un bloc operaţional complex cu funcţionalitate multiplă: avant-scenă, culise, podiumuri mobile. Potrivit organizatorilor, sistemul de sonorizare "va ajunge la 300.000 W, cu exces de ultra-başi, cerut de The Prodigy. Tehnica folosită, multiplele lumini şi proiectoare, ecranul cu leduri de dimensiuni mari, sky-rose sunt după modelul celor utilizate la celebrele festivaluri hard rock europene Roskilde sau Dinamo. Pe insulă vor fi terase cu mâncare şi băutură, puncte de informare şi cort cu acces la internet. Pe ţărm va fi amenajat un teren de campare pentru 2.000 de corturi, cu toate dotările necesare (toalete ecologice şi salubrizare).

×
Subiecte în articol: arte