x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Filme romantice, de groaza si drame de calitate

Filme romantice, de groaza si drame de calitate

08 Iun 2004   •   00:00

Nici in luna iunie Antena 1 nu uita sa-si rasfete telespectatorii cu filme de calitate, printre acestea aflandu-se atat productii de actiune, cat si comedii, drame si filme romantice din seria "Arlechin".

FILME POLITISTE. In superba drama politista "Mulholland Falls", de Lee Tamahori, Nick Nolte e casatorit cu Melanie Griffith si face parte din cea mai temuta trupa de politisti din Los Angeles-ul anilor ’40. Moartea unei tinere duce la descoperirea unui complot la cel mai inalt nivel, principalul vinovat fiind interpretat de celebrul John Malkovich. "Antitanc" e un film de razboi cu totul deosebit, despre un tanc rusesc ratacit in desert in timpul razboiului din Afganistan, al carui comandant tiranic va provoca o revolta din partea echipajului, cu toate ca sunt urmariti de inamic. In distributie se afla Jason Patric, Stephen Baldwin si Kabir Bedi. Russell Crowe goneste de-a latul Australiei cu o tanara japoneza fugita de sot si cu o banda de ucigasi pe urme in "Destin fatal". In "Fara mila", Richard Gere e politist sub acoperire care trebuie s-o apere pe Kim Basinger de niste criminali, iar Dustin Hoffman joaca rolul faimosului gangster Dutch Schultz in fascinanta poveste "Billy Bathgate" despre viata unui pusti intrat in lumea interlopa din New York in anii ’30. Distributia acestui film e completata de nume sonore precum Nicole Kidman, Bruce Willis si Steve Buscemi. Comedia "Iubirea nu-i buna de nimic", transmisa in premiera de Antena 1, arata in ce hal poate ajunge un barbat linistit din cauza unei femei frumoase (Bridgette Wilson-Sampras).

SERIA "ARLECHIN". In fiecare sambata de la ora 20:00 productiile "Arlechin" ii vor transporta pe telespectatori intr-o lume unde dragostea poate depasi orice obstacole: in "Frumusete inselatoare", cu Catherine Oxenberg, o tanara isi lasa slujba de fotograf si porneste pe urmele asasinilor fratelui ei, in "A Change of Place", o frumoasa studenta ia locul surorii ei gemene, care e top model si e santajata de un necunoscut, iar in "Cealalta femeie", o tanara amnezica descopera ca e urmarita de un asasin.

SERI DE ACTIUNE. Ca de obicei, multe seri din luna iunie sunt dedicate iubitorilor de actiune. "Pe creasta valului" este o productie spectaculos filmata despre lumea uluitoare a surferilor de performanta, iar "actori" nu sunt altii decat cei mai mari campioni din lume la acest sport periculos. Dennis Hopper si Steven Seagal se afla in lupta cu timpul si cu o grupare terorista in "Ultima secunda", Antonio Sabato Jr. si Eric Roberts duc un razboi al mintilor in "Puterea gandului", Coolio trebuie sa salveze un echipament ultrasecret dintr-un avion scufundat in "Captivi in adancuri", iar in "Raul mortii" tot el, impreuna cu Lou Diamond Phillips, au de infruntat un rechin ascuns in apele unui rau. Si lucrurile nu se opresc nici pe departe aici, acestea fiind doar cateva dintre productiile oferite de Antena 1 iubitorilor de adrenalina in luna iunie!

×
Subiecte în articol: arte