x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Fotbal si stiri - Antena 1 e lider de audienta

Fotbal si stiri - Antena 1 e lider de audienta

13 Aug 2004   •   00:00

Antena 1 si-a pastrat si miercuri locul de lider la stiri, pe mai multe categorii de audienta.

"Observatorul" de la ora 13:00, prezentat de Simona Gherghe, este din nou pe primul loc in top, atat pe intreg publicul urban, cat si pe cel cu varste intre 18 si 49 de ani. Printre alte segmente pe care "Observatorul" de pranz a fost lider, le mentionam pe cele ale managerilor si profesionistilor sau ale publicului cu studii superioare care locuieste in mediul urban.

Cel mai important jurnal de stiri al zilei, "Observatorul" de seara, care a inceput miercuri la ora 20:00, deoarece meciul CFR Cluj - Rapid s-a terminat in jurul acestei ore, a fost si el lider, atat pe segmentul publicului cu studii superioare, cat si pe cel al managerilor si profesionistilor. Cifrele inregistrate de Antena 1 la aceste categorii sunt 6,4%, devansand Pro TV, care a avut 4,9%, si 5,4% - Antena1, respectiv 5,3% - Pro TV.

Si, nu in ultimul rand, meciul dintre ceferistii de la Cluj si rapidisti a fost lider de audienta pe categoria masculina de public: cei mai multi dintre barbati (6%) au urmarit confruntarea dintre cele doua echipe. Partida de fotbal este pe primul loc in topul audientei si pe segmentul publicului cu venit mare, din mediu urban. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte