x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Grilă - Vară fierbinte la Antena 1

Grilă - Vară fierbinte la Antena 1

de Adriana V. Paduraru    |    01 Iul 2008   •   00:00
Grilă - Vară fierbinte la Antena 1

Prima emisiune care îşi face apariţia în grila de vară a Antenei 1 este "Folclorul contraatacă". În fiecare miercuri, în prime-time, Alina Crişan şi Lupu Rednic vă aşteaptă cu o serie de ediţii speciale, estivale, cu şi mai multă distracţie decît pînă acum.



Prima emisiune care îşi face apariţia în grila de vară a Antenei 1 este "Folclorul contraatacă". În fiecare miercuri, în prime-time, Alina Crişan şi Lupu Rednic vă aşteaptă cu o serie de ediţii speciale, estivale, cu şi mai multă distracţie decît pînă acum. Chiar dacă Răzvan şi Dani sînt în vacanţă, Andreea Mantea (foto) are de lucru. Frumoasa prezentatoare şi Mircea Radu vor fi noile gazde ale show-ului "Noaptea erorilor". Andreea a fost cît se poate de convinsă că propunerea de a prezenta show-ul alături de Mircea este o mare păcăleală, care îi este jucată tocmai pentru a fi difuzată la "Noaptea erorilor".

"MIŞTOK SHOW". Viorel Gaiţă revine pe micile ecrane. Împreună cu Ovidiu Ianu el va prezenta "Miştok show", un alt fel de talk-show în care veţi avea parte de bîlbe, gafe sau anchete de stradă cu întrebări năstruşnice.

Pentru serile de vară, Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor şi un cocktail cinematografic perfect: umor, aventură şi suspans. Robert de Niro e un vînător de recompense cu ghinion în "Midnight Run", iar în "Obsesia" confruntarea lui cu Al Pacino este legendară. Demi Moore e terorizată de Alec Baldwin în "Juratul", iar Vin Diesel e un criminal cu puteri speciale în "Pitch Black". Alte producţii pe care le veţi urmări în această vară la Antena 1 sînt "Unfaithful", "Underworld: Evolution", "Life" sau "Bowfinger". De asemenea, seria clasică "Angelique", cu Giuliano Gemma şi Michele Mercier, va face deliciul iubitorilor de capă şi spadă în serile de marţi.

×
Subiecte în articol: arte