x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Iglesias, fotbalul şi ştiristele

Iglesias, fotbalul şi ştiristele

26 Iul 2007   •   00:00
Iglesias, fotbalul şi ştiristele

Cunoscănd pasiunea pentru fotbal a vechiului său prieten Julio Iglesias, Valeriu Lazarov le-a invitat pe ştiristele sportive ale Antenei 1 să ia masa cu celebrul căntăreţ,

Cunoscănd pasiunea pentru fotbal a vechiului său prieten Julio Iglesias, Valeriu Lazarov le-a invitat pe ştiristele sportive ale Antenei 1 să ia masa cu celebrul căntăreţ, a cărui carieră fotbalistică s-a incheiat prematur in urmă cu mulţi ani, din cauza unei răni la genunchi.

Crina Abrudan şi Simona Pătruleasa au acceptat cu incăntare să ia masa cu Iglesias, iar lor li s-a altăturat şi colega lor de la Euforia TV, Dana Săvuică, o altă veche fană a melodiilor căntăreţului spaniol. Iglesias le-a uimit pe prezentatoarele de la sport cu cunoştinţele sale legate de fotbalul romănesc şi le-a umplut de măndrie cănd le-a vorbit admirativ despre Hagi şi "Civu". Felul in care artistul spaniol pronunţă numele căpitanului Naţionalei l-a amuzat pe Valeriu Lazarov, iar cei doi vechi prieteni s-au tachinat amical pentru căteva minute, stărnind hohotele de răs ale tuturor celor prezenţi cu schimbul lor de replici pline de umor. Julio Iglesias le-a vorbit apoi Danei, Simonei şi Crinei despre scurta sa carieră ca portar la Real Madrid şi le-a mărturisit că i-a plăcut atăt de mult vizita sa la Observator, incăt nu-i mai venea să părăsească studioul ştirilor, spre incăntarea Sandrei Stoicescu, măgulită să aiba un "coleg de prezentare" celebru. La ieşirea din emisie, căntăreţul a dat autografe tuturor celor prezenţi in redacţie şi a primit in dar o superbă ie romănească.

×
Subiecte în articol: arte