x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Inca un show de succes! - Daniel Buzdugan si Crina Matei in "Cei mai frumosi ani

Inca un show de succes! - Daniel Buzdugan si Crina Matei in "Cei mai frumosi ani

16 Sep 2004   •   00:00
Inca un show de succes! - Daniel Buzdugan si Crina Matei in "Cei mai frumosi ani

Noua superproductie a Antenei 1, "Cei mai frumosi ani", pregateste o alta surpriza telespectatorilor sai: actrita Crina Matei il va avea coleg de prezentare pe Daniel Buzdugan, cunoscutul realizator radio si colaborator al trupei "Divertis".

Daniel Buzdugan este si el actor de profesie, fiind, din 2000, absolvent al Academiei de Arte "George Enescu" din Iasi. "Dintotdeauna mi-am dorit sa prezint un show de televiziune, iar Antena 1 mi-a oferit sansa de a prezenta o productie de anvergura", spune Daniel. Despre Crina, el vorbeste in termeni laudativi, spunand ca s-au inteles foarte bine, inca din prima zi de cand au dat probe.

CONCURS. "Cei mai frumosi ani" este un stralucitor spectacol concurs, care va debuta miercuri, 22 septembrie, la ora 20:15, la Antena 1. Doua echipe, formate din celebritati, vor incerca sa castige premii, raspunzand corect intrebarilor puse de prezentatori, intrucat fiecare editie are o anumita tema muzicala. In platou vor fi invitati mari cantareti, care vor interpreta live hit-uri ale anului respectiv, care constituie tema emisiunii - dar si renumiti actori, care vor juca in scenete. Si vestimentatia participantilor la spectacol va fi conforma modei vremii respective.

REVEDERE. Telespectatorii vor avea ocazia sa-i revada pe indragitii Tamara Buciuceanu, George Ivascu sau Mitica Popescu, precum si artiste ca Angela Similea sau Mirabela Dauer.

×
Subiecte în articol: arte