x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Incepe "Recursul"

Incepe "Recursul"

31 Iul 2004   •   00:00
Incepe "Recursul"

A inceput campionatul de fotbal, incepe si "Recursul etapei". "Minutul 91" nu lipseste nici el, insa "Procesul etapei" si Florin Calinescu nu vor mai fi prezenti pe sticla.

CLAUDIA DABOVEANU, CRISTINA OLOGEANU

Emisiunea "Recursul etapei", realizata de Ovidiu Ioanitoaia, revine in forta duminica, la ora 23:00. Ovidiu Ioanitoaia ii va avea ca invitati pe Gigi Becali, Valentin Alexandru, Marius Stan, Dinu Gheorghe, Jerry Gane, Ionel Danciulescu si Andrei Vochin. Producatorul emisiunii, Cristian Cretu, spune ca deocamdata noutatea principala in conceptul emisiunii este dialogul pe teme tactice cu invitatii.

In actuala formula, emisiunea se vrea mai dinamica si cu mai mult aplomb in "curatirea" fotbalului romanesc. "Federatia e suparata pe ziar, pe emisiune si pe mine", spune Ovidiu Ioanitoaia. "N-a trimis niciodata un om la emisiune. Crede ca, daca ocoleste problemele, le si rezolva… La pasii inapoi sau la hora pe loc din fotbalul romanesc are si ea o parte de vina."

ATAC SI CONTRAATAC. Ramas deocamdata singurel in peisaj, Ovidiu Ioanitoaia s-a vazut atacat intr-un cotidian de fostii sai rivali din Pro TV, prin vocea lui Costi Mocanu care a declarat ca "Procesul etapei" era o emisiune mai buna decat "Recursul etapei", ceea ce nu era greu. "Opiniile lui Costi Mocanu vor fi luate in seama cand va fi in stare sa faca el o emisiune. Pana atunci, sa-si spuna parerea la el in familie, poate acolo conteaza", contraataca Ioanitoaia. "Cand am plecat din Pro TV, am lasat mostenire un brand foarte puternic, fara voia mea. Emisiunea mea a fost singura, a ramas singura. Mie-mi pare rau ca showman-ul de clasa, care e Calinescu, nu mai face emisiune, pentru ca pe mine concurenta m-a stimulat totdeauna. Motivele pentru care nu mai are "Procesul" imi scapa, el le stie mai bine", spune prezentatorul "Recursului etapei". "In martie 2005 implinesc zece ani de cand fac talk-show-uri de sport. Am facut vreo 400 de emisiuni si voi mai face atata timp cat lumea va mai fi interesata de fotbal. Daca lumea se uita pe Antena 1 la "Recurs" inseamna ca ma vrea."

Florin CALInescu: "M-am saturat de fotbalul romanesc"

Duminica seara "Procesul etapei" nu va mai avea loc. "In primul rand, sunt in concediu. In al doilea, ma pot decide daca sa reiau sau nu emisiunea chiar cu o ora inainte de inceperea transmiterii acesteia, pentru ca nu este o emisiune care sa ma solicite atat de tare", spune Florin Calinescu. In al treilea rand, faptul ca Antena 1 difuzeaza toate meciurile nu are nici o legatura cu revenirea emisiunii mele". In plus, Florin Calinescu spune ca acum se gandeste mai mult la alte proiecte. Tot tv. "Poate am sa fac o pauza cu emisiunile sportive. Mai am si alte proiecte. Mi-am facut damblaua, am facut 30 de emisiuni sportive". Calinescu mai spune ca este indecis si pentru ca s-a saturat de ceea ce se intampla in fotbalul romanesc. "Este o lume care m-a dezamagit. Mi-am facut suficienti nervi cu fotbalul. Tot meciurile alea or sa fie, tot aceleasi off-side-uri…" Intrebat daca aceasta amanare se datoreaza vreunei neintelegeri financiare cu televiziunea din Pache Protopopescu, Calinescu a respins aceasta varianta. Nu de bani este vorba. Pur si simplu, s-a saturat de fotbal.

×
Subiecte în articol: arte