x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    10 Dec 2007   •   00:00
LANSARE URMA. Astăzi, de la ora 20:00, in incinta Orange Concept Store, grupul Urma işi prezintă cel de-al treilea album, "Trend Off". Produs de Catapulta Records şi distribuit in Romănia de A&A Records, discul conţine 14 piese noi (61 de minute), inregistrate in Amps Factory Studio din Freiburg, Germania. Imprimat intr-un (prim) tiraj de 5.000 de exemplare, CD-ul va fi disponibil la un preţ promoţional de 35 de lei. Tot astăzi, posturile tv muzicale incep difuzarea videoclipului "Is it fair". (Alex Revenco)


DECES.
Ioan Fiscuteanu (70 de ani), actorul principal din filmul "Moartea domnului Lăzărescu", a incetat din viaţă sămbătă la Secţia de oncologie a Spitalului judeţean din Tărgu-Mureş. Conducerea Teatrului Naţional din Tărgu-Mureş a precizat că actorului i s-a descoperit o formă de cancer in 2001, după care şi-a revenit, insă de o lună starea sa s-a agravat. Fiscuteanu a suferit o intervenţie chirurgicală la 19 noiembrie. (R.I.A.)


ULTIMUL DON. Săptămăna Financiară apare astăzi cu un nou roman Mario Puzo - "Ultimul Don", considerat cea mai ambiţioasă carte a sa. Ea este produsul a cinci ani de muncă şi cercetare asupra moravurilor mulţimii din Vegas şi Hollywood. De data aceasta, Cosa Nostra, mafia americană, este surprinsă la sfărşitul acestui secol pe Coasta de Vest, la Hollywood şi Las Vegas, unde şi-a clădit un adevărat imperiu. Stăpănul absolut al acestuia, Don Domenico Clericuzio, vrea să asigure fiilor săi un viitor respectabil in această lume a jocurilor de noroc legalizate şi a uriaşelor investiţii cinematografice, el rămănănd insă ultimul Don.


FESTIVAL. Intre 10 şi 13 decembrie va avea loc la Cinematograful Studio, din Bucureşti, Festivalul Internaţional de Scurt Metraj Studenţesc CineMaIubit. Anul acesta, concurenţii din cele 14 ţări participante se vor intrece pentru un premiu special - Premiul PRO CINEMA, CineTePrinde - căştigătorul acestei distincţii fiind ales de Cristian Tudor Popescu. Festivalul CineMaIubit cuprinde două secţiuni: una competitivă şi alta noncompetitivă. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: arte