x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    12 Mai 2008   •   00:00

STEREO MCs. Grupul londonez de hip-hop este confirmat pe afişul Beck’sperience, alături de Goldfrapp, Vive la Fete, Kraak & Smaak, Addictive Tv şi Şuie Paparude. De-a lungul anilor, Stereo MCs a participat la majoritatea festivalurilor importante, precum Glastonbury, Reading & Leeds, Roskilde, Werchter, Sziget, etc. Produs de Emag!c Entertainment, festivalul va avea loc la 5 iunie, la Sala Polivalentă iar biletele, disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi la www.myticket.ro. (A.R.)

LICITAŢIE EUROPA FM. La Europa FM începe Licitaţia! Exerciţiul în care românii fac schimb de obiecte de suflet între ei. Şi încep chiar Bogdan Miu şi Monica Anghel, scoţînd la licitaţie prima pereche de căşti a lui Bogdan. “Sunt căştile care mă ajută să vă dau «Deşteptarea» în fiecare dimineaţă. Am început să le folosesc din momentul în care am trecut pe matinal, de luni pînă vineri. Pînă acum mi-au purtat noroc. Vreau să vă ofer vouă căştile mele norocoase! Voi ce-mi dati la schimb?”, spune Bogdan Miu. Răspunsurile la această întrebare le puteţi da pe site-ul www.europafm.ro. (A.V.P.)

Romeo Şi Julieta. El se îndrăgosteşte de ea, ea se farmecă de puterea iubirii pe care el i-o oferă. Dar familiile lor sunt în război. ... În cîteva cuvinte povestea lui Romeo şi a Julietei. Vineri seara, la Sala Palatului baleriini Baletului Imperial Rus au redestăinuit dragostea dintre cei doi îndrăgostiţi ai lui Shakespeare în paşi de dans, cu graţie... Pe muzica lui Sergei Prokofiev, Ana Ivanova şi Nariman Bekzhanov au entuziasmat publicul vădit impresionat de reprezentaţia lor.(G.B.)

Show Demis Roussos. Publicul a plecat entuziasmat, sîmbătă seara, de la concertul Demis Roussos. În ciuda faptului că sonorizarea celor de la Sfinx Experience a fost impecabilă, maestrul a avut cîteva probleme la unele piese. Cauza: deşi o mare parte a concertului a fost live, au fost şi melodii la care s-a făcut playback şi la care tehnica a jucat feste. Cu toate acestea, sala a fost plină, iar cei aproape 4.000 de spectatori s-au distrat de minune. (S.S.E.)

LEGEA IUBIRII. Astăzi, de la ora 17:00 debutează la Antena 1 telenovela argentiniană “Legea iubirii”. Producţia o are drept protagonistă pe Renata Guerrico, o judecătoare celebră pentru intransigenţa ei, o femeie atrăgătoare, dar care ascunde un trecut tulbure. Ea dispune arestarea unui tînăr, pe care-l bănuieşte a fi autorul unor ameninţări la adresa ei. În timpul interogărilor ea descoperă că tatăl băiatului este un iubit din tinereţe cu care, de altfel, a avut şi un copil.

×
Subiecte în articol: arte