x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    15 Mai 2008   •   00:00

A TREIA ZI. Căştile lui Bogdan Miu s-au dat pe un aparat de radio din 1950, care a fost schimbat cu o ramă foto digitală. Iar rama foto a luat calea Bucureştiului, către Anghel Bogdan, în schimbul unei combine audio cu trei CD-uri şi radio, primită

A TREIA ZI. Căştile lui Bogdan Miu s-au dat pe un aparat de radio din 1950, care a fost schimbat cu o ramă foto digitală. Iar rama foto a luat calea Bucureştiului, către Anghel Bogdan, în schimbul unei combine audio cu trei CD-uri şi radio, primită cadou de soţia lui Bogdan de la bunica ei. Cea de-a treia zi a Licitaţiei Europa FM a adus pe site-ul www.europafm.ro noi obiecte scoase la licitaţie, însă Monica Anghel şi Bogdan Miu au votat pentru combina audio model anii ’90. Licitaţia, campanie făcută ca să pună împreună ascultătorii Europa FM şi obiectele lor de suflet, continuă în fiecare dimineaţă la Deşteptarea.

LAUREAŢI. La Sala Auditorium, EUROPAfest şi-a încheiat Gala Laureaţilor, una dintre cele mai ample ediţii ale sale. Pe scena ultimei seri a EUROPAfest au urcat cei mai spectaculoşi muzicieni ai evenimentului, printre ei numărîndu-se şi laureaţii con­cursurilor de jazz şi de clasic: Anne Czichowsky&Jazzpartout (Germania) a obţinut Grand Prize Winner, iar The Conception (Polonia) premiul special Best Band. Gala de la 13 mai a inclus premiera noului proiect jmEvents.ro: PROMS – Jazz & Classic, un concept original – asocierea unui jazz band cu un ansamblu clasic. (R.G.)

×
Subiecte în articol: arte