x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

26 Feb 2007   •   00:00
PREMIU. Filmul "Va gasesc fermecator" ("Je vous trouve tr"s beau"), in care Medeea Marinescu interpreteaza rolul principal feminin, a castigat sambata seara premiul C...sar pentru cel mai bun film de debut, atribuit regizoarei Isabelle Mergault, informeaza site-ul TF 1. "Va gasesc fermecator" este unul dintre succesele de box office ale anului trecut in Hexagon, cu peste 3,5 milioane de spectatori la cinema. (A.V.P.)

TRANSFER. O data cu lansarea noii grile de primavara National TV, telespectatorii vor avea parte de multe alte surprize. Una dintre ele este cea pregatita de Doria Ivan (foto), care in fiecare week-end va insoti vestile despre vreme in tinute adecvate care vor sugera telespectatorilor cum trebuie sa se imbrace daca vor ca vremea de afara sa nu ii puna in posturi neplacute. In plus, prezentatoarea National TV isi va insoti relatarile despre vreme cu accesorii la moda, care vor oferi telespectatorilor o idee clara despre ceea ce se poarta, sau ar trebui sa se poarte. (A.V.P.)

MUZICA BUNA. Asta-seara, la Sala Mare a TNB, Nicu Alifantis si trupa ZAN sustin ultimul concert din microstagiunea teatrala bucuresteana intitulata "Cinci saptamani in balon". Turneul a inceput la 13 noiembrie 2006 si s-a dorit un periplu muzical care sa marcheze implinirea a zece ani de cand cei cinci artisti colaboreaza. Asadar, de la ora 19:00, in ultimul relas... artistic, suntem invitati la un recital extraordinar de muzica buna pe prima scena a tarii, unde nu cu mult timp in urma s-a jucat cu mare succes spectacolul "Cadavrul viu", a carui muzica a fost compusa de Nicu Alifantis. (C.D.)

×
Subiecte în articol: arte