x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

30 Iul 2008   •   00:00

ACADEMIA DE ROCK. Este un festival-concurs organizat de Metal Masters in colaborare cu Heavy Metal Magazine si sustinut de Primaria Sectorului 2. Scopul evenimentului este sustinerea si promovarea scenei heavy metal autohtone, iar premiile vor fi in valoare de peste 8.000 euro: patru zile in Parlour Studio din Anglia, unde "trag" formatii ca Dimmu Borgir, Napalm Death, The Exploited etc si un turneu european alaturi de nume importante ale scenei heavy metal. Preliminariile Academiei de Rock vor avea loc vineri 22 si simbata 23 august la Amfiteatrul Eminescu, grupul Taine fiind headliner al evenimentului. Intrarea, libera!



ACADEMIA DE ROCK. Este un festival-concurs organizat de Metal Masters în colaborare cu Heavy Metal Magazine şi susţinut de Primăria Sectorului 2. Scopul evenimentului este susţinerea şi promovarea scenei heavy metal autohtone, iar premiile vor fi în valoare de peste 8.000 euro: patru zile în Parlour Studio din Anglia, unde "trag" formaţii ca Dimmu Borgir, Napalm Death, The Exploited etc şi un turneu european alături de nume importante ale scenei heavy metal. Preliminariile Academiei de Rock vor avea loc vineri 22 şi sîmbătă 23 august la Amfiteatrul Eminescu, grupul Taine fiind headliner al evenimentului. Intrarea, liberă! (A. Revenco)

MASTERS’ IMPROSHOW. Improvizatori din toate trupele bucureştene se vor reuni la 2 august pentru prima oară într-un spectacol "long form" în "La Scena". Teatrul Fără Frontiere reuneşte reprezentanţi din toate trupele de teatru sport din Bucureşti – însă nu într-o confruntare. MASTERS’ IMPROSHOW va fi primul spectacol în care vechii "rivali" nu vor concura, ci vor colabora într-un context special. Publicul va asista, în premieră, la un spectacol de improvizaţie compus din scene interdependente şi nu din momente scurte, independente, aşa cum se întîmpla pînă acum. (R.I.A.)

ÎN DESCHIDERE. Analia Selis va cînta în deschiderea concertului pe care Juanes îl va susţine la 3 septembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti. Artistul sud-american, pe numele său adevărat Juan Esteban Aristizabal Vasquez, unul dintre cei mai bine cotaţi artişti pe plan internaţional, se află în turneul mondial de promovare a celui de-al patrulea album al său, "La Vida Es Un Ratico", lansat anul trecut. Propunerea ca Analia să deschidă concertul a venit din partea managementului artistului, după ce activitatea muzicală a Analiei Selis din ultima perioadă a atras atenţia celor implicaţi în proiect. (R.G.)

×
Subiecte în articol: arte