x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

21 Aug 2008   •   00:00
Info

21 august 2008: Centrul ceh programează începînd cu 26 august o nouă difuzare a serialului Arabela.

CÎRCOTAŞII SE ÎN­TORC. De luni, 25 august, di­mineţile o să ne fie din nou vesele, iar somnul de pe pleoapele adormite va fi scuturat cu informaţii utile care ne privesc şi cu bîrfe care nu ne privesc, despre persoane publice din show-biz, toate cîrcotite în stilul caracteristic de Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă. Rubrica Tocăniţa de gazete revine şi ea în cadrul Cro­nicii Cîrcotaşilor, preparată ad-hoc din produse fresh, asezonate cu gust şi aciditate, marca Găi­nu­şă. Prin telefon, de la locul faptei, trăznăile lui Dezbracatu’ vor fi şi ele on air la KissFM, de luni pînă vineri, de la 7:00 la 10:00. (R.G.)

 
MEDIA. Deşi publicaţia rusă Kommersant, citată de portalul ucrainean Mediabusiness, a anunţat că grupul media elveţian Ringier a vîndut Rompetrolului tabloidul ucrainean Blik, reprezentanţii români ai celor două companii se feresc să facă declaraţii. Contactat de Hotnews, general manager Ringier Ucraina, Marko Stettler, a refuzat să facă vreun comentariu, afirmînd doar că ziarul Blik aparţine încă Ringier. "Nu comentăm nimic pe zvonuri. Tot ceea ce este certitudine anunţăm prin comunicate de presă oficiale, pentru că practicăm în compania noastră politica transparenţei", ne-a declarat Adela Popescu, PR Manager al Ringier România. (Ramona Drăghici)

 
ARABELA REVINE. Centrul ceh programează începînd cu 26 august o nouă difuzare a serialului Arabela. Astfel, după epi­soa­dele din iunie urmează la ce­re­­rea fanilor o nouă difuzare de­di­ca­tă "fanilor fotbalului, care au fost ţinuţi acasă de Campionatul European, studenţilor care au avut examene şi copiilor care nu au putut să stea atît de tîrziu". Organizatorii ne promit acum ore mai potrivite şi chiar subtitrări în limba română. (S.S.E.)

 
TOPUL ALBUMELOR DE ARTĂ. Albumele cu lucrările artiştilor Nicolae Grigorescu, Alexandru Ciucurencu şi Ştefan Luchian sînt cele mai căutate albume de artă, după cum mărturisesc librarii şi anticarii din centrul Capitalei, transmite Rompres. Chiar dacă perioada de vară este mai slabă din punct de vedere al vînzărilor, cei mai interesaţi sînt turiştii străini, care întreabă de albumele cu Grigo­rescu sau Luchian, cît şi de cele cu tradiţiile sau locurile celebre din România. Sezonul de succes al albumelor de artă este la sfîrşitul anului, în perioada cadourilor. (R.I.A.)

 

×
Subiecte în articol: arte