x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

22 Aug 2008   •   00:00
Info

22 august 2008:Cîn­tă­reaţa irlandeză Roisin Murphy, fostă componentă a trupei Moloko, revine la Bucureşti pentru un concert pe care îl va susţine la 5 noiembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti

SITE NOU. Cartea Româ­neas­că are un nou site începînd de săp­tă­mîna aceasta şi, o dată cu lan­sa­rea noii interfeţe, editura pro­pune o serie de oferte promo­ţio­na­le, cu titluri şi discounturi de pînă la 30 la sută şi cărţi la preţul de 1 euro. Noul site al editurii, car­tea­ro­ma­neasca.ro, este unul interactiv, oferind clienţilor ocazia să cumpere cărţi online, să urmă­reas­că starea comenzilor şi să posteze comentarii la diferitele apariţii editoriale.

 
ROISIN MURPHY. Cîn­tă­reaţa irlandeză Roisin Murphy (foto), fostă componentă a trupei Moloko, revine la Bucureşti pentru un concert pe care îl va susţine la 5 noiembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti, informează Media­fax. Roisin Murphy se va afla în această toamnă pentru a doua oară în România, după ce, în iulie, a susţinut un show în cadrul Festivalului B’estfest. Biletele pentru concert costă 75 de lei şi vor putea fi achiziţionate, începînd de sîmbătă de pe site-ul www.my­ticket.ro, urmînd ca în perioada următoare să fie disponibile şi în reţeaua magazinelor Diverta.

 
MADRIGAL, ÎN POLONIA. Corul Madrigal va susţine la 24 şi 25 august două concerte în Polonia, la Biserica "Bozego Cialo" din Cracovia şi la Biserica "Maicii Domnului" din Mielec. Concertele vor avea loc în cadrul renumitului Festival "Muzică în vechea Cracovie" şi respectiv în cadrul Festivalului de Muzică "Mielec". Este cea de-a doua prezenţă româneas­că la Festivalul de la Cracovia, după ce, anul trecut, concertul Corului Preludiu a fost apreciat de public. Repertoriul Madrigalului va fi unul bazat pe muzică bizantină şi românească. Participarea coralei la cele două festivaluri este sprijinită de Institutului Cultural Român de la Varşovia. (M.S.)

 
ALBUM PINK. Cîntăreaţa americană Pink, recompensată cu un Premiu Grammy, lu­crea­ză la un nou material disco­gra­fic ce va ieşi pe piaţă la 28 oc­tombrie şi se va numi "Funhouse", potrivit Reuters. Primul single extras de pe noul album, care va apărea la casa de discuri LaFace/ Zomba, "So What", ocupă cea de-a 40-a poziţie în clasamentul Billboard’s Pop 100 Airplay şi cea de-a 59-a în topul Pop 100. Piesa ar putea intra în clasamentul Billboard’s Hot 100 săptămîna viitoa­re, datorită vînză­rilor versiunii digitale, disponibilă începînd de marţi.

×
Subiecte în articol: arte