x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Interviu cu Liviu Ciulei la TVR Cultural

Interviu cu Liviu Ciulei la TVR Cultural

de Ema-Augusta Banu    |    16 Feb 2010   •   00:00

Un veritabil eveniment cultural va fi oferit telespectatorilor care vor urmări la TVR Cultural, joi, 18 februarie, de la ora 21:00, ediţia specială a emisiunii "Înapoi la argument".

În cadrul emisiunii, Liviu Ciulei vorbeşte cu Horia Roman Patapievici, despre teatru şi film de-a lungul carierei sale. Pentru că, în ultimii 20 de ani, Liviu Ciulei nu a acceptat nici un interviu, apariţia sa este cu totul specială şi depăşeşte graniţele unui simplu dialog. Este un interviu care aduce în prim-plan portretul unui creator de teatru absolut. Este un dialog al ideilor, tăcerilor, gândurilor şi stărilor sufleteşti.

Actor, regizor şi director de teatru, realizator de film, arhitect, scenograf de teatru şi film, autor de film de televiziune, profesor universitar cu o carieră strălucită la New York, Liviu Ciulei este un artist total, care îşi gândeşte spectacolele din perspectiva condiţiei metafizice a teatrului.

Interviul va fi difuzat în două părţi. Prima parte o puteţi urmări joi, pentru ca la 25 februarie să fie difuzată cea de-a doua parte.

×
Subiecte în articol: arte