x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Interviu - Shakira, doar la Antena 1

Interviu - Shakira, doar la Antena 1

de Cristina Ologeanu    |    22 Iul 2006   •   00:00
Interviu - Shakira, doar la Antena 1

Duminica, Antena 1 va transmite in exclusivitate singurul interviu pe care Shakira l-a acordat unei televiziuni din Romania. Cel care a stat de vorba cu diva este actorul Ioan Isaiu.

Vizita Shakirei in Romania a starnit cu siguranta foarte multe valuri. In cele trei zile petrecute in tara noastra, cantareata columbiana a fost vanata de toate publicatiile si televiziunile de la noi. Antena 1 insa, a fost singura televiziune careia Shakira a dorit sa-i acorde un interviu. Astfel, in aceasta duminica, de la ora 17:15, postul din Baneasa va transmite un program special intitulat "Shakira in Romania".

SIMPLITATE. Ioan Isaiu a fost cel care "a descusut-o" pe diva. Chiar inaintea concertului pe care Shakira l-a sustinut luni seara la Timisoara, cantareata a fost de acord sa raspunda la cateva intrebari. "Am ramas impresionat de simplitatea ei: parea o copila. Am descoperit la ea naturaletea si firescul pe care nu le regasesc la vedetele noastre. Si m-a surprins ca, dupa miile de concerte pe care le-a sustinut pe tot globul, avea emotii foarte mari, ca un student la examen", spune Ioan Isaiu. El a mai remarcat la Shakira si faptul ca, desi este o vedeta de talie mondiala, ea este simpla si naturala. "De mult nu am mai intalnit o fiinta atat de «mica», dar care sa umple o scena atat de mare."

DIN CONCERT. Programul special "Shakira in Romania", pe langa interviul in exclusivitate, va mai cuprinde si o parte a concertului divei la Timisoara, Antena 1 fiind singura televiziune care a avut permisiunea sa inregistreze melodiile columbienei. De asemenea, duminica, de la ora 17:15, veti mai putea urmari si un making of al concertului, dar si alte imagini inedite, nedifuzate pana acum in Romania.

INVIDIAT DE FANI
Intrebat de Jurnalul National daca se mandreste ca se numara printre putinii romani care au vorbit face to face cu Shakira, Ioan Isaiu (foto) a recunoscut ca, de acum, are de ce sa fie invidiat. "Acum cred ca toti fanii ei cei mai infocati ma invidiaza si sunt convins ca toti si-ar fi dorit sa fie in locul meu macar pentru o secunda. Pot sa va spun ca acum am devenit si eu un adevarat fan. Ii stiam hiturile de la radio, dar numai in timpul unui concert iti dai seama de valoarea unui artist", a marturisit vedeta Antenei 1.

×
Subiecte în articol: arte shakira