x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Julio Iglesias, concert la Bacău

Julio Iglesias, concert la Bacău

de Mirela Romanet    |    24 Iul 2007   •   00:00
Julio Iglesias, concert la Bacău

După două concerte de excepţie - cel de la Sibiu şi cel de la Timişoara - la Bacău, lucrurile nu au mers atăt de bine. Nu ne indoim că la Bucureşti şi Constanţa, spectacolele vor fi din nou de mare clasă.

Doar spectatorii din primele rănduri, posesorii de invitaţii, au putut savura concertul lui Julio Iglesias. Sonorizarea extrem de proastă nu le-a ingăduit spectatorilor să inţeleagă aproape nimic din cele petrecute pe scenă. Asta poate şi pentru faptul că Julio a urcat direct pe scenă, fără să facă vreo repetiţie inainte de spectacol. El a sosit intr-un Chrysler, de la hotelul la care a fost cazat, la nici un kilometru de stadion. Din maşină a urcat direct pe scenă şi a inceput să cănte.


La atmosfera, caracterizată de toată lumea drept neprietenoasă, a mai contribuit şi proasta organizare a locurilor din care se putea procura un pahar de apă sau de răcoritoare. Pe tot stadionul nu erau decăt două corturi din care se putea achiziţiona un pahar de 250 ml de suc clocotit la 3 lei. După mai bine de trei sferturi de oră de stat la coadă. De altfel, mulţi dintre spectatori cu asta şi-au petrecut vremea in timpul spectacolului, care a durat o oră şi 45 de minute. Cam 10.000 de oameni au participat la concert, potrivit estimărilor jandarmilor. Au fost şi spectatori cu păreri divergente. "Eu m-am simţit bine. Cred că sonorizarea a fost bună, am fost in primele rănduri la scenă şi am auzit totul foarte bine. Difuzoarele nu mi-au spart timpanele ca la alte spectacole. Nu ştiu ce-a fost in spate, dar acolo unde am stat eu totul a fost in regulă. Julio este un artist de talie mondială", ne-a povestit un alt spectator.


Bilete suplimentare

Pentru că la Bucureşti, cu trei zile inainte de spectacol, nu se mai găseau decăt bilete de 300 şi 500 de lei, organizatorii au hotărăt suplimentarea lor cu alte 3.000 de locuri. Acestea vor fi la preţuri populare, de 120 şi 50 de lei. La concertul din Bucureşti, publicul va avea acces incepănd cu ora 20:00. Spectacolul va incepe insă la 21:45, din cauza caniculei. Potrivit organizatorilor evenimentului, Iglesias, care a sosit ieri in Capitală, a fost cazat la Hotelul Marriott.
Pănă acum căntăreţul a susţinut trei concerte: Sibiu (15.000 de oameni), Timişoara (20.000 de persoane) şi Bacău (6.000 de spectatori). La Bucureşti sunt aşteptate 28.000 de persoane. Ultimul concert al turneului va fi la Constanţa sămbătă, 28 iulie.



×
Subiecte în articol: arte